Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-12-01 14:19:09 +0200 Η Kim Kardashian φωτογραφίζει την κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει! Μια αναμνηστική φωτογραφία πριν τη γέννα

Μια αναμνηστική φωτογραφία πριν τη γέννα

Μια αναμνηστική φωτογραφία πριν τη γέννα 470 900
Η Kim Kardashian φωτογραφίζει την κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει!

Η Kim Kardashian βρίσκεται στην 37η εβδομάδα εγκυμοσύνης της και μετράει αντίστροφα για να υποδεχτεί το γιο της!

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της showbiz και κάθε της σχόλιο ή φωτογραφία, συζητιέται για μέρες. Η διάσημη τηλεπερσόνα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Kanye West το Μάιο του 2014, σε μία υπέρλαμπρη τελετή, με παρανυφάκι την μόλις λίγων μηνών κόρη της.

Λάτρης της μεγάλης οικογένειας, όπου άλλωστε ανήκει και η ίδια, η Kim θέλει να κάνει πολλά παιδιά. Το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα και πριν περίπου έξι μήνες, ανακοίνωνει την εγκυμοσύνη της μέσω του reality στο οποίο πρωταγωνιστεί. Η Kim, όπως και κάθε μέλος της οικογένειας Kardashian, λατρεύει τα social media και σχεδόν καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή. 

Χθες το βράδυ η μέλλουσα μαμά ανέβασε μία φωτογραφία της φουσκωμένης της κοιλίτσας, σχολιάζοντας "37 εβδομάδων έγκυος x μόλυνση στον κόλπο Χ ίωση". Μπορεί η σταρ να μην είναι και στα καλύτερα της, σε λίγες εβδομάδες όμως θα κρατάει στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειας. Με ένα πόνο ευχόμαστε εμείς!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας