Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-12 11:04:07 +0200 Μητέρα μοιράζεται φωτογραφίες από την ώρα της καισαρικής της. "Ήταν μοναδικό!"

"Ήταν μοναδικό!"

"Ήταν μοναδικό!" 470 900
Μητέρα μοιράζεται φωτογραφίες από την ώρα της καισαρικής της.

Αποφάσισε να μοιραστεί τη στιγμή του τοκετού της,  με καισαρική προκειμένου να καθησυχάσει τις άλλες μαμάδες. Δείχνοντάς τους με αυτό τον τρόπο αφενός μεν πόσο ήρεμη εμπειρία είναι και πως δεν πρέπει να ανησυχούν, αφετέρου πώς μπορούν να την κάνουν μοναδική. 
Η 28χρόνη Veronika Bogumska, είχε ήδη υποβληθεί δύο φορές σε καισαρική στα δύο της παιδιά ενώ το τρίτο το έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό. 

Οι τρεις γεννήσεις ήταν "δραματικές", όπως η ίδια αναφέρει, καθώς αναγκάστηκε να της γίνει ολική νάρκωση και να μην ζήσει το θαύμα της γέννησης.  Μόλις προγραμματίστηκε η κασαιρική για να φέρει το τέταρτο κατά σειρά παιδί της, ήταν σίγουρη πως αυτή η εμπειρία θα ήταν διαφορετική και ήθελε να την κάνει διαφορετική.

Για το λόγο αυτό, έκανε έρευνα έτσι ώστε να μπορέσει να ζήσει όσο καλύτερα μπορούσε την εμπειρία της καισαρικής της και να ζήσει τη γέννηση του παιδιού της. Σε αυτό βοήθησε φυσικά και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής.

Η Βερόνικα ζήτησε την άμεση επαφή με το μωρό μόλις έρθει στον κόσμο, να καθυστερήσει λίγο η διαδικασία δεσίματος του ομφάλιου λώρου. Σε όλη την διάρκεια της καισαρικής ζήτησε να  ακούγεται μια λίστα με τα αγαπημένα της τραγούδια

thesun.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας