Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 14:09:44 +0300 Τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της Nestlé, για 2η συνεχή χρονιά υποστηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά στον Αγώνα Δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού. «Μήνυμα ζωής»…από τα FITNESS

«Μήνυμα ζωής»…από τα FITNESS

 «Μήνυμα ζωής»…από τα FITNESS 470 900
Τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της Nestlé, για 2η συνεχή χρονιά υποστηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά στον Αγώνα Δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Ο Αγώνας Δρόμου “Greece Race for the Cure”, αποτελώντας παγκοσμίως τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη διοργάνωση κατά του καρκίνου του μαστού, πραγματοποιείται και φέτος στο Ζάππειο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται η συμμετοχή περισσότερων από 10.000 γυναικών. Ανάμεσά τους συμμετέχουν και πολλές διάσημες Ελληνίδες, που επιθυμούν να στηρίξουν έμπρακτα τη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Υποστηρίζοντας θερμά τη σημαντική πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου «Άλμα Ζωής», τα FITNESS της Nestlé, ως επίσημος χορηγός του Αγώνα, δίνουν δυναμικά το παρών σε αυτή τη μεγάλη εκστρατεία ευαισθητοποίησης, έχοντας έντονη παρουσία στο χώρο του Αγώνα με διανομή προϊόντων και αναμνηστικών δώρων καθώς και με ενημερωτικά μηνύματα στις ειδικές συσκευασίες τους. 

Τα FITNESS σας προσκαλούν και φέτος να συμμετέχετε στη μεγάλη γιορτή της ζωής διαδίδοντας μαζί τους μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας και στηρίζοντας παράλληλα εκείνες τις γυναίκες που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: facebook.com/ NESTLEFITNESS και www.almazois.gr/race

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας