Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-04 17:05:39 +0200 Η Anne Hathway μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της! Με μπικίνι στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης της!

Με μπικίνι στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης της!

Με μπικίνι στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης της! 470 900
Η Anne Hathway μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές αγαπημένες ταινίες και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του Holywood. Πριν λίγες εβδομάδες, η είδηση ότι η Anne Hathaway είναι έγκυος, έκανε το γύρο του κόσμου αν και η ίδια δεν έκανε κάποια επίσημη δήλωση.

Πριν λίγες ώρες η γλυκιά ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram και η φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι πια έμαφνής! Η Anne Hathaway ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με μπικίνι και μοιράζεται αυτό το στιγμιότυπο με τους θαυμαστές της!

"'Εύχομαι ένα ευτυχισμένο 2016 διαδικτυακοί μου φίλοι! Ε ναι λοιπόν, ανέβασα μία φωτογραφία μου με μπικίνι αν και δεν είναι τόσο του χαρακτήρα μου, αλλά μόλις τώρα συνειδητοποιήσα ότι με φωτογράφιζε κάποιος παπαράτσι! Από τη στιγμή λοιπόν που έτσι και αλλιώς μία αντίστοιχη φωτογραφία θα έβγαινε στα φώτα της δημοσιότητας, προτιμώ να είναι μία η οποία έχει βγει με τη συγκατάθεση μου... και με κάποιο φίλτρο! Εύχομαι αγάπη και ευλογία για την επόμενη χρονιά!"

Η φωτογραφία μέσα σε λίγες ώρες έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, τα likes ξεπερνούν τα 170.000 και τα σχόλια τα 4.000! Με το καλό ευχόμαστε εμείς! 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας