Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-06-01 13:46:24 +0300 Η Μαρία Μενούνος μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα για την εξωσωματική γονιμοποίηση. "Μετά από μήνες νιώθω και πάλι ο εαυτός μου..."

"Μετά από μήνες νιώθω και πάλι ο εαυτός μου..."

"Μετά από μήνες νιώθω και πάλι ο εαυτός μου..." 470 900
Η Μαρία Μενούνος μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η Μαρία Μενούνος είναι από τους Έλληνες που ξεχώρισαν στο εξωτερικό. Η γλυκύτητά της, η αμεσότητά της με το κοινό και το χιούμορ της, την έκαναν να ξεχωρίσει και είναι πλέον ένα ιδιαίτερο αγαπητό άτομο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αμερική. 

 

I had so much fun on #BeatBobbyFlay tune in tonight 10pm ET/PT on @FoodNetwork #EveryGirlCooking

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις

 

Το πρώτο βήμα πιο κοντά στην απόκτηση οικογένειας έχει ήδη γίνει! Πριν λίγους μήνες αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Keven Undergaro και η απόκτηση ενός παιδιού είναι κάτι που θέλουν και οι δύο. Αν και το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα γονιμότητας, δεν το βάζουν κάτω.

Η Μαρία Μενούνος, έχει μοιραστεί πολλές φορές φωτογραφίες λίγο πριν ή λίγο μετά από κάποια εξωσωματική γονιμοποιήση, γιατί όπως έχει πει θέλει να δώσει δύναμη στις γυναίκες που περνούν ό,τι και αυτή και να τις παρακινήσει να μην το βάλουν κάτω.

 

3rd egg retrieval fashion....not @versaceofficial hahaha not @jimmychoo ...??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις

 

My morning.. tune in to my @SiriusXMstars radio show "conversations with maria" tomorrow at 10 am pacific to hear all about it. All is good #conversations109 #askmaria

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις

 

Δυστυχώς, καμία από τις προσπάθειες δεν ήταν επιτυχής, δεν το βάζει όμως κάτω. Χθες μοιράστηκε μία φωτογραφία από τις διακοπές της, μίλησε για τις δυσκολίες που έχει η όλη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης και παίρνει δυνάμεις για να συνεχίσει τις προσπάθειες μέχρι το όνειρό της να γίνει πραγματικότητα.

"Μετά από μήνες ολόκληρους που έκανα εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και ένιωθα να είχα χάσει τον εαυτό μου, είμαι χαρούμενη που μπορώ να ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και να πω ότι νιώθω και πάλι εγώ! Είναι δύσκολο... σωματικά και ψυχολογικά. Μετά από καιρό λοιπόν, μετά από πολλή γυμναστική και κλάμα, νιώθω και πάλι ο εαυτός μου. Όποια γυναίκα έχει κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση, ξέρει για τι πράγμα μιλάω. Οι διακοπές ήταν τόσο αναγκαίες που νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ!"

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας