Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-02 14:22:46 +0200 Μαριάννα Τουμασάτου: απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε σχόλια για τις τύψεις της εργαζόμενης μητέρας

Μαριάννα Τουμασάτου: απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε σχόλια για τις τύψεις της εργαζόμενης μητέρας

Μαριάννα Τουμασάτου: απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε σχόλια για τις τύψεις της εργαζόμενης μητέρας 470 900
"Έχετε ρωτήσει κανέναν άντρα αν έχει τύψεις που βγαίνει ή μόνο τις μανούλες; Όταν φέρεσαι καλά στο παιδί σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην κάνεις τίποτα άλλο".

 

Η Μαριάννα Τουμασάτου, η πολυαγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα της παράστασης "Αγώνας Νέγρου και Σκύλων" στο θέατρο Τζένη Καρέζη και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικές με την παράσταση. 

 

Ανάμεσα στις ερωτήσεις σχετικά με την παράσταση και τους συντελεστές, μία δημοσιογράφος την ρώτησε, αν αισθάνεται τύψεις, επειδή βγήκε έξω το βράδυ και άφησε το παιδί της στο σπίτι. 

 

Η ηθοποιός φανερά ενοχλημένη, αλλά με ευγένεια απάντησε: "Έχετε ρωτήσει κανέναν άντρα αν έχει τύψεις που βγαίνει ή μόνο τις μανούλες; Όταν φέρεσαι καλά στο παιδί σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην κάνεις τίποτα άλλο".

Δείτε το βίντεο παρακάτω: 

 
 

Μπράβο στην Μαριάννα Τουμασάτου, που δεν άφησε αυτή την ερώτηση να "πέσει κάτω" και βρήκε αφορμή, για να θίξει ένα τόσο σημαντικό και σύγχρονο θέμα. 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας