Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 10:49:52 +0300 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη του Ομίλου «ΙΑΣΩ», με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για τη μητέρα, στη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική. Μαμά φοβάμαι… Κι εγώ, παιδί μου

Μαμά φοβάμαι… Κι εγώ, παιδί μου

Μαμά φοβάμαι… Κι εγώ, παιδί μου 470 900
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη του Ομίλου «ΙΑΣΩ», με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για τη μητέρα, στη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική.
Η διάλεξη που είχε θέμα «Η Μητέρα έναντι του παιδιού και της Οικογένειας στο σημερινό Οικονομικό και Κοινωνικό Περιβάλλον της Χώρας μας>>, είχε κύρια ομιλήτρια τη γνωστή ψυχολόγο, κα Σοφία Ανδρεοπούλου, συγγραφέα του βιβίλου «Μαμά φοβάμαι… Κι εγώ, παιδί μου».

Η κα Ανδρεοπούλου ανέλυσε άκρως ενδιαφέροντα θέματα που έχουν σχέση με την ανατροφή και την εκπαίδευση του παιδιού, μέσα στην οικογένεια, την αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων και προκλήσεων από τη μητέρα, τόσο προς το παιδί, όσο και γενικότερα στο οικογενειακό περιβάλλον, υπογραμμίζοντας τη σημασία της καθημερινής και ειλικρινούς επικοινωνίας της μητέρας με το παιδί, ακόμα και από την πολύ μικρή ηλικία.

Μετά την κύρια εισήγηση ακολούθησε ανοικτή συζήτηση με τις παρευρισκόμενες, κυρίως μητέρες και συζητήθηκαν ευρύτερα θέματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια στην Ελλάδα τη σημερινή εποχή.

Ο Όμιλος «ΙΑΣΩ», με ιδιαίτερο σεβασμό και προσήλωση στις ανάγκες της Μητέρας, ολοένα και περισσότερο επενδύει στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του, σε όλο το φάσμα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας.

Φροντίζοντας για το παιδί, δημιούργησε την πρώτη ολοκληρωμένη και ανεξάρτητη Παιδιατρική κλινική, ακριβώς δίπλα στην Μαιευτική, στελεχωμένη από εξαίρετους Έλληνες και ξένους Επιστήμονες. Με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, TEMOS και Best Hospitals of the World 2014 και με συνεργασία με τα Δημόσια Ταμεία και τις Ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες, η Παιδιατρική κλινική του ΙΑΣΩ, αποτελεί σήμερα ίσως την πλέον αξιόπιστη απάντηση στα πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια ακόμα και τριτοβάθμια προβλήματα υγείας για το παιδί.
 
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας