Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:14:00 +0200 Η Μαρινόπουλος Α.Ε., λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, αλλά και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, υλοποιεί μια σημαντική πρωτοβουλία σχεδιασμένη αποκλειστικά για μαμάδες. Μαμά όλα για σένα

Μαμά όλα για σένα

Μαμά όλα για σένα 470 900
Η Μαρινόπουλος Α.Ε., λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, αλλά και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, υλοποιεί μια σημαντική πρωτοβουλία σχεδιασμένη αποκλειστικά για μαμάδες.
Στο πλαίσιο της ενέργειας «Μαμά όλα για σένα», οι νέες μητέρες του Libero Club θα προσκαλούνται μέσω μηνύματος στα καταστήματα της αλυσίδας, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν  εκπτωτικά κουπόνια και να κερδίσουν μια τσάντα με δείγματα προϊόντων των εταιριών SCA, Unilever και Friesland για μώρα.

Πάνες, μωρομάντηλα, παιδικές τροφές, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κάθε είδους προϊόντα που συνδέονται με τη φροντίδα του μωρού, περιλαμβάνονται στην ξεχωριστή λίστα δώρων. Επιπλέον, οι μαμάδες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εκπτωτικά κουπόνια, συνολικής αξίας ύψους 10 ευρώ.

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία της Μαρινόπουλος Α.Ε., που προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων στις νέες μητέρες, αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους.  Πέρα από την ξεχωριστή αυτή προσφορά, η Μαρινόπουλος Α.Ε. έχει φροντίσει να δημιουργήσει ιδιαίτερους χώρους με όλα τα απαραίτητα για τη φροντίδα του μωρού στα Carrefour Planet στον Γέρακα, Carrefour Avenue, Carrefour Αλίμου και Carrefour Μακεδονία.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους Έλληνες καταναλωτές, αγκαλιάζει με αγάπη τις νέες μαμάδες και τις υποστηρίζει, κάνοντας αυτές τις ξεχωριστές στιγμές της νέας ζωής ακόμη πιο υπέροχες. «Οι μαμάδες κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας καθότι αποτελούν τους μεγαλύτερους ήρωες της καθημερινότητας.  Στόχος της ενέργειας αυτής είναι  να βοηθήσει τις νέες μαμάδες δίνοντας τους αρωγή σε αυτό το νέο ξεκίνημα» τόνισε ο κ. Θεοδωρής Τσεμπερούλης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας