Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-05 15:29:46 +0300 Ο Κωνσταντίνος Ανδριώτης, που φοιτά στην Γ’ Λυκείου, θέλοντας να βοηθήσει τα αδέρφια του, στα μαθήματα, δημιούργησε ένα κουίζ. Μαθητές λυκείου βοηθούν μαθητές δημοτικού στα μαθήματα

Μαθητές λυκείου βοηθούν μαθητές δημοτικού στα μαθήματα

Μαθητές λυκείου βοηθούν μαθητές δημοτικού στα μαθήματα 470 900
Ο Κωνσταντίνος Ανδριώτης, που φοιτά στην Γ’ Λυκείου, θέλοντας να βοηθήσει τα αδέρφια του, στα μαθήματα, δημιούργησε ένα κουίζ.

 

Την έκφραση "Κράτα με να σε κρατώ ν' ανεβούμε στο βουνό” πήγε σε επόμενο επίπεδο μία ομάδα μαθητών λυκείου. Εννέα μαθητές και μαθήτριες της ομάδας Edu4Kids, δημιούργησαν μία ιστοσελίδα με σκοπό να βοηθήσουν τα μικρότερα παιδιά να ανταπεξέλθουν στα μαθήματα αλλά και να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της πανδημίας σαν ένα παιχνίδι. 

 

Η ιδέα ξεκίνησε πολύ πιο απλά από ότι θα περίμενε κανείς. Ο Κωνσταντίνος Ανδριώτης, που φοιτά στην Γ’ Λυκείου, θέλοντας να βοηθήσει τα αδέρφια του, στα μαθήματα, δημιούργησε ένα κουίζ. Τα κουίζ αυτά γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, καθώς δεν τα χρησιμοποιούσαν μόνο τα αδέρφια του, αλλά και μαθητές της μητέρας του, που είναι δασκάλα. 

 

Στην πορεία και καθώς αυξανόταν η ζήτηση για τα κουίζ του Κωνσταντίνου, δύο ακόμα φίλοι του θέλησαν να τον βοηθήσουν. «Αποφασίσαμε, μαζί με τον Δημήτρη Γραικό και τον Ντανιέλ Κοτόρρι, να δημιουργήσουμε το δικό μας εκπαιδευτικό website, στο οποίο θα ανεβάζαμε αυτά τα τεστ με βάση την ύλη που υπάρχει σε κάθε τάξη και πήγε πάρα πολύ καλά». Οι τρεις φίλοι που φοιτούν στην τρίτη λυκείου, έχουν ήδη γίνει δεκτοί σε πανεπιστήμια της Αμερικής με υποτροφία. Η ομάδα όλο και μεγαλώνει, φτάνοντας σήμερα τα 9 μέλη. 

 

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μοναδική αυτή πρωτοβουλία! 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας