Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-09 14:43:12 +0200 Πέτυχε μία πολύ όμορφη και ιδιαίτερη διακόσμηση, ασφάλεια για τα παιδιά και αποταμίευση χρημάτων! Σκάλα εμπνευσμένη από τα εξώφυλλα των αγαπημένων βιβλίων της μαμάς!

Σκάλα εμπνευσμένη από τα εξώφυλλα των αγαπημένων βιβλίων της μαμάς!

Σκάλα εμπνευσμένη από τα εξώφυλλα των αγαπημένων βιβλίων της μαμάς! 470 900
Πέτυχε μία πολύ όμορφη και ιδιαίτερη διακόσμηση, ασφάλεια για τα παιδιά και αποταμίευση χρημάτων!

Όλα ξεκίνησαν ένα χρόνο πριν όταν η Pippa Branham, ο σύζυγός της και τα παιδιά τους μετακόμισαν στο δικό τους σπίτι. Η Pippa ήθελε η διακόσμηση του καινούριου τους σπιτιού να έχει το δικό τους προσωπικό στοιχείο και γούστο και φυσικά να είναι λειτουργικό για όλη την οικογένεια.

Πρώτα από όλα, οι εσωτερικές σκάλες του σπιτιού έπρεπε να είναι ασφαλείς για τα παιδιά. Η πρώτη ιδέα ήταν να "ντυθούν" ολόκληρες με κάποιο χαλί. Ενώ έψαχνε διάφορες πιθανές εναλλακτικές σε περιοδικά και στο Pinterest, μία εικόνα της έδωσε μία καταπληκτική ιδέα! Θα διακοσμούσε τις σκάλες του σπιτιού της με τα εξώφυλλα των αγαπημένων της βιβλίων! 

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που πέτυχε η Pippa, δεν έγινε με κάποιο χαλί αλλά με τη μίξη μπογιάς και άμμου! Η ευφάνταστη μαμά ζωγράφισε μόνη της τα εξώφυλλα των αγαπημένων της βιβλίων και πέτυχε μία πολύ όμορφη και ιδιαίτερη διακόσμηση, ασφάλεια για τα παιδιά και αποταμίευση χρημάτων!

Οι παρακάτω φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους! 

Πηγή: boredpanda.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας