Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-01 11:15:00 +0200 Οι μέλλουσες μαμάδες έκλεψαν τις εντυπώσεις στα φετινά Όσκαρ! Μέλλουσες μανούλες στο κόκκινο χαλί

Μέλλουσες μανούλες στο κόκκινο χαλί

Μέλλουσες μανούλες στο κόκκινο χαλί 470 900
Οι μέλλουσες μαμάδες έκλεψαν τις εντυπώσεις στα φετινά Όσκαρ!

Κάθε χρόνο στην απονομή των Όσκαρ, η ομορφιά και η λάμψη κυριαρχούν. Αγαπημένοι ηθοποιοί και όχι μόνο, βάζουν τα καλά τους και δε χορταίνουμε να τους χαζεύουμε. 

Και φέτος η βραδιά τα είχε όλα. Λαμπερές παρουσίες, κομψά φορέματα, εκκεντρικές εμφανίσεις, περίεργα χτενίσματα και φυσικά... φουσκωμένες κοιλίτσες. Αυτή τη χρονιά, οι μέλλουσες μανούλες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ήταν μόλις τέσσερις, αρκετές όμως για να μαγνητίσουν τα βλέματα πάνω τους.

Πρώτη και καλύτερη η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Anne Hathaway. Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η μέλλουσα μανούλα εντυπωσίασε με την μαύρη-χρυσή τουαλέτα της! Μία μέρα πριν τη βραδιά της απονομής, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το Όσκαρ που είχε κερδίσει το 2013 δίπλα στη φουσκωμένη κοιλίτσα της και ευχήθηκε σε όλους "καλή επιτυχία".

 

Favorite Oscar day ever. Good luck to everyone at the show! #oscars

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Anne Hathaway (@annehathaway) στις

 

Μία ακόμη μέλλουσα μανούλα που εντυπωσίασε ήταν η σαγηνευτική Emily Blunt, η οποία ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μερικές εβδομάδες πριν. Για το κόκκινο χαλί προτίμησε μία ροζ τουαλέτα που τόνιζε την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της. 

 

Η Chrissy Teigen τις τελευταίες μέρες έχει απασχολήσει πολύ τα media. Η απόφασή της να καθορίσει το φύλο του μωρού της στην εξωσωματική γονιμοποίηση, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Όπως και να έχει η εξωτική μέλλουσα μανούλα εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Η εφαρμοστή μπεζ-κόκκινη τουαλέτα τόνιζε την κοιλίτσα και τη θηλυκή σιλουέτα της.

 

#Oscars belly

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

 

Για το τέλος, αφήσαμε την Hannah Bagshawe, τη σύζυγο του ηθοποιού Eddie Bagshawe, η οποία έκανε μία κομψή, διαχρονική και ταυτόχρονα ρομαντική εμφάνιση. 

Πηγή: celebritybabyscoop.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας