Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 11:29:34 +0200 Όταν ο 4χρoνος Jamie Inglis διαγνώστηκε ότι έπασχε από μια καλπάζουσα μορφή καρκίνου, οι γονείς του έκαναν τα πάντα για να τον σώσουν. Μάζεψαν 47.849 ευρώ για το γιο τους

Μάζεψαν 47.849 ευρώ για το γιο τους

Μάζεψαν 47.849 ευρώ για το γιο τους 470 900
Όταν ο 4χρoνος Jamie Inglis διαγνώστηκε ότι έπασχε από  μια καλπάζουσα μορφή καρκίνου, οι γονείς του έκαναν τα πάντα για να τον σώσουν.

Οι γιατροί έδινα 30% ποσοστό ζωής για τον μικρό Jamie. Ο 38χρονος πατέρας John Inglis και η 35χρονη μητέρα Vicky σοκαρίστηκαν. Οι δύο γονείς όμως δεν το έβαλαν κάτω και άρχισαν να ψάχνουν πληροφορίες στο διαδίκτυο. Εκεί ανακάλυψαν ότι για την πάθηση του Jamie υπάρχει μια θεραπεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία όμως κόστιζε πολλά χρήματα. Το ζευγάρι σκέφτηκε πολλούς τρόπους να κερδίσει λεφτά που θα έδιναν ζωή στον γιο τους. Δημιούργησαν site στο Ίντερνετ, βγήκαν στους δρόμους ζητιανεύοντας χρήματα, ζήτησαν βοήθεια μέχρι και από αγνώστους. Το αποτέλεσμα; Οι γονείς μάζεψαν 47.849 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο.  «Ήταν πραγματικά απίστευτο. Αυτό που έγινε ήταν πολύ ταπεινό και δεν θα μπορέσουμε ποτέ να το ξεπληρώσουμε», είπε η μητέρα, ενώ ο πατέρας συμπλήρωσε: «Στην αρχή δεν πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Jamie ήταν πολύ άρρωστος και οι γιατροί μάς είχαν συμβουλέψει ότι θα είναι πολύ δύσκολο για εκείνον. Εμείς όμως έπρεπε να προσπαθήσουμε». Σήμερα ο Jamie είναι υγιής, τα ξανθά μαλλιά του μεγαλώνουν και πάλι, το χαμόγελό του είναι μεγαλύτερο από ποτέ.  «Δεν ξέρουμε τι θα φέρει το μέλλον, αλλά κάθε μήνας που περνάει και ο Jamie δεν έχει καρκίνο, έχουμε όλο και περισσότερες πιθανότητες ότι δεν θα γυρίσει ποτέ», λέει η τρισευτυχισμένη πλέον μητέρα. 

Πηγή: www.dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας