Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-30 15:23:05 +0200 Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης Συσκευασιών ψυχαγωγεί και εκπαιδεύει τους μικρούς φίλους του Μπλε Κάδου ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης 470 900
Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης Συσκευασιών ψυχαγωγεί και εκπαιδεύει τους μικρούς φίλους του Μπλε Κάδου
Η Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) σε συνεργασία με τους Δήμους της χώρας, οργανώνει για δέκατη (10η) συνεχή χρονιά, το ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης Συσκευασιών.

Με βασικό στόχο την ενημέρωση των πολιτών και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την αξία της ανακύκλωσης συσκευασιών, το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης ταξιδέψε και φέτος και μετέδωσε το μήνυμα της ανακύκλωσης συσκευασιών σε μικρούς και μεγάλους. Μέσα από διασκεδαστικά και διαδραστικά παιχνίδια, όπως το κυνήγι θησαυρού, το ψάρεμα, το μπόουλινγκ, οι τσουβαλοδρομίες, ο τροχός της ανακύκλωσης, το φιδάκι, το πάζλ, οι κρίκοι, ο στόχος και άλλα, που είναι ειδικά προσαρμοσμένα στο θέμα της Ανακύκλωσης, το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ψυχαγωγεί και παράλληλα εκπαιδεύει στα υλικά που δέχεται ο Μπλε Κάδος και στην ορθή χρήση του. Έτσι, μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά ανακαλύπτουν ότι η ανακύκλωση συσκευασιών μέσω του Μπλε Κάδου είναι μια  εύκολη αλλά και απαραίτητη συνήθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση των φυσικών πόρων.

Οι Δήμοι στους οποίους έχει φιλοξενηθεί το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της ΕΕΑΑ από τον Μάρτιο μέχρι και το τέλος Αυγούστου  2014, είναι:

ΔΗΜΟΣ
Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας
Αθηναίων
Καλαμάτας  
Διονύσου
Φιλοθέης
Ναυπλίου
Αχαρνών
Λυκόβρυσης-Πεύκης
Δελφών
Σερρών
Αλιάρτου
Ραφήνας
Λαγκαδά
 

Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης θα συνεχίσει να «ταξιδεύει» σε Δήμους της χώρας ψυχαγωγώντας, ενημερώνοντας και παροτρύνοντας για σωστή και συστηματική ανακύκλωση συσκευασιών στον Μπλε Κάδο.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας