Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-16 14:52:51 +0300 Ένα ποτηράκι κρασί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν βλάπτει το έμβρυο, σύμφωνα με τους ερευνητές. Λίγο κρασί δεν βλάπτει το έμβρυο

Λίγο κρασί δεν βλάπτει το έμβρυο

Λίγο κρασί δεν βλάπτει το έμβρυο 470 900
Ένα ποτήρι κρασί δεν πρόκειται να βλάψει την υγεία του εμβρύου και δεν θα επηρεάσει την ανάπτυξή του, λένε βρετανοί ερευνητές.

Οι έγκυες που έπιναν ένα με δύο ποτηράκια κρασί την εβδομάδα, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, παρατηρήθηκε ότι τα παιδιά τους είχαν καλύτερη συμπεριφορά από αυτά που η μαμά τους δεν έπινε. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, η κατανάλωση ενός ή δύο ποτηριών αλκοόλ την εβδομάδα από μια μητέρα, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεν αυξάνει τον κίνδυνο αναπτυξιακών προβλημάτων στο παιδί της μετά τη γέννησή του. Η έρευνα διαπίστωσε ότι τα πεντάχρονα παιδιά των μητέρων που είχαν πιει λίγο στην εγκυμοσύνη, έχουν 30% λιγότερες πιθανότητες για προβλήματα συμπεριφοράς και επίσης πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις στα σχετικά νοητικά τεστ, σε σχέση με τα παιδιά των εγκύων που δεν έπιναν καθόλου. H έρευνα πραγματοποιήθηκε απο το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου και πήραν μέρος 11.000 μαμάδες.

Πηγή: www.dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας