Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 13:53:35 +0200 Η 1Η τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή του YouSmile είναι πια γεγονός! Λήψη 1η, Κάμερα, Φώτα, Φύγαμε!

Λήψη 1η, Κάμερα, Φώτα, Φύγαμε!

Λήψη 1η,  Κάμερα, Φώτα, Φύγαμε! 470 900
Η 1Η τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή του YouSmile είναι πια γεγονός!
Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012, η εφηβική δημοσιογραφική ομάδα μας έκανε το ντεμπούτο της παρουσιάζοντας ζωντανά τη νέα διαδραστική πλατφόρμα επικοινωνίας ΥouSmile η οποία περιλαμβάνει:
 
YouSmile.gr: ιστοσελίδα
• YouSmiletv: διαδικτυακή τηλεόραση
• YouSmileradio: διαδικτυακό ραδιόφωνο
• YouSmilelearn: διαδικτυακή πλατφόρμα τηλε-διδασκαλίας και ενημέρωσης για θέματα τα οποία χειρίζεται «Το Χαμόγελο του παιδιού» όπως Παιδική Κακοποίηση, Σχολικός Εκφοβισμός, Ασφάλεια στο διαδίκτυο κ.α.
 
Στο ραδιόφωνο η ΥouSmiler Θεοδώρα μαζί με έναν από τους πρώτους εθελοντές μας, μίλησαν για το πως μπορεί ένα παιδί να συμμετέχει εθελοντικά στις δράσεις μας καθώς επίσης και πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα να μοιράζονται τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους.
 
Στη συνέχεια την σκυτάλη πήραν στο τηλεοπτικό πλατό η Ράνια και η Πέγκυ όπου με τον δικό τους μοναδικό τρόπο παρουσίασαν όλες τις πτυχές της πρωτοποριακής αυτής πλατφόρμας.
 
Προσκεκλημένοι των παιδιών ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του «Χαμόγελου», η Μάνια Αλεξοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός και Συντονίστρια της νέας αυτής πρωτοβουλίας, όλοι όσοι υποστήριξαν ευγενικά την υλοποίηση αυτής της ιδέας χορηγώντας είδη και υπηρεσίες και αγαπημένοι καλλιτέχνες των παιδιών.
 
Ο κ. Γιαννόπουλος σε ερώτηση σχετικά με το πώς γεννήθηκε αυτή η ιδέα ανέφερε ότι: «το YouSmile είναι μια ιδέα που αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε για να δώσουμε στα παιδιά «βήμα» να ακουστεί η φωνή τους» ενώ πρόσθεσε ότι: «Το Χαμόγελο του Παιδιού προσπαθεί διαχρονικά να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επιτυχημένη πορεία της 1ης δημοσιογραφικής ομάδας παιδιών του Χαμόγελου που είχε μάλιστα και τις δικές της εκπομπές στους σταθμούς Planet και Αθήνα 9,84». Όπως τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος: «To YouSmile αποτελεί την εξέλιξη της προσπάθειας εκείνης».
 
Η κα. Αλεξοπούλου ανέλυσε την πλατφόρμα YouSmile και όλες τις υπηρεσίες που αυτή παρέχει, τονίζοντας ότι αυτό ανήκει στα παιδιά αλλά δίπλα τους σε κάθε βήμα θα έχουν τους εξειδικευμένους επιστήμονες του οργανισμού μας.
 
Βήμα δόθηκε και στους χορηγούς μας χάρη στην ανεκτίμητη υποστήριξή τους, επιτύχαμε εν μέσω κρίσης να υλοποιήσουμε το YouSmile!
 
Στο σημείο αυτό θα  θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ:
 
Visa, SQL, Ballomenos doors, Πλαίσιο, Χαλκόρ, Ροντογιάννης, Proximity, Magnet, E-radio, Erco, Kαυκάς, Νova, Tapen, Πεσιρίδης Μιχαήλ, Αβούρης Δημήτριος, Σιέττος Κώστας, Link Shop, Σταύρος Μαραγκουδάκης, Χρυσοβιτσιώτης, Balloon Planet, η ομάδα των «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ».
 
Κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής, δεχθήκαμε πάρα πολλά μηνύματα από όλη την Ελλάδα ενώ η ανατρεπτική ομάδα των «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» μας έστειλαν από το studio τους στη Θεσσαλονίκη μια ευχή με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ

 H WEDIA (www.wedia.gr) σε συνεργασία με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ολοκλήρωσε την υλοποίηση του www.yousmile.gr, της νέας διαδραστικής, διαδικτυακής πλατφόρμας επικοινωνίας και ψυχαγωγίας με στόχο να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά και τους εφήβους να μιλήσουν ελεύθερα για αυτά που θέλουν, γι' αυτά που τα προβληματίζουν, για όλα όσα τα ενδιαφέρουν, σε ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον.
 
Η πλατφόρμα YouSmile δίνει την ευκαιρία στα παιδιά μέσα σε ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον, να μιλήσουν ελεύθερα για αυτά που θέλουν, για αυτά που τα προβληματίζουν, για όλα όσα τα ενδιαφέρουν και να δημιουργήσουν.
 
Μέσα από αυτό εκτός από την διάδραση και την επικοινωνία,  κύριος στόχος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού», είναι η διαρκής ενημέρωσή των παιδιών για τα δικαιώματά τους αλλά και η εξοικείωση τους με την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για  τα παιδιά SOS 1056, έτσι ώστε να μπορούν να μοιραστούν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.
 
Η διαδραστική πλατφόρμα yousmile είναι πραγματικά μια πρωτοποριακή ιδέα χάρη η οποία όπως ανέφερε και η yousmiler Πέγκυ, «δίνει την ευκαιρία επιτέλους σε όλα τα παιδιά να ακουστεί δυνατότερα η φωνή τους!».
 
Παρακολουθήστε το promo video του yousmile εδώ
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας