Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-11-09 17:22:31 +0200 Φυτικά προϊόντα για αρμονικό και εξισορροπημένο θηλασμό Λάδι και τσάι θηλασμού: φυσικά προϊόντα για την πιο όμορφη εμπειρία

Λάδι και τσάι θηλασμού: φυσικά προϊόντα για την πιο όμορφη εμπειρία

Λάδι και τσάι θηλασμού: φυσικά προϊόντα για την πιο όμορφη εμπειρία 470 900
Επιλέξτε φυτικά προϊόντα για να απολαύσετε έναν αρμονικό και εξισορροπημένο θηλασμό.

Ο θηλασμός είναι μια όμορφη εμπειρία για τις περισσότερες μαμάδες. Δεν είναι μόνο μια διαδικασία που καλύπτει τις βιολογικές ανάγκες του μωρού, αλλά επίσης δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας, θαλπωρής και τρυφερότητας τόσο στη μαμά όσο και στο μωρό. Ωστόσο, καθώς το στήθος ταλαιπωρείται από τη διαδικασία θηλασμού, υπάρχουν ειδικά προϊόντα για την προστασία του.

Λάδι θηλασμού

Το λάδι θηλασμού Weleda είναι ένα πολύτιμο και απολύτως αγνό φυσικό προϊόν με αμυγδαλέλαιο και μείγμα φυσικών αιθέριων ελαίων. Το λάδι αυτό βοηθά να διατηρηθεί η επιδερμίδα στην περιοχή του στήθους απαλή και ελαστική. Κάνοντας προσεκτικό μασάζ, το λάδι ανακουφίζει την περιοχή του στήθους, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη θερμοκρασία του στήθους για έναν ευχάριστο και αρμονικό θηλασμό.

Παράλληλα, περιέχει φυτικά έλαια μάραθου και κύμινου που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά ως γαλακτογόνα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ήδη από την 38η εβδομάδα εγκυμοσύνης για την προετοιμασία του στήθους για το θηλασμό. Κάντε μασάζ αρκετές φορές την ημέρα με μικρές κυκλικές κινήσεις στο μπροστινό και το πλαϊνό μέρος του μαστού, αποφεύγοντας την περιοχή της θηλής.

Τσάι Θηλασμού

Πολύ γνωστό στις μαμάδες είναι το βιολογικό τσάι θηλασμού Weleda, το οποίο διευκολύνει το θηλασμό, ενισχύει την παραγωγή μητρικού γάλακτος και προλαμβάνει τους κολικούς στα βρέφη. Το τσάι θηλασμού Weleda είναι ένα μείγμα από επιλεγμένες φυτικές πρώτες ύλες και βότανα, όπως γλυκάνισος, κύμινο, μάραθος, λουίζα και σπόρος μοσχοσίταρου, τα οποία είναι γνωστά για τη γαλακτογόνο δράση τους.

Το τσάι θηλασμού Weleda έχει υπέροχο άρωμα, ήπια γεύση και δρα χαλαρωτικά, αποκαθιστώντας την ισορροπία των υγρών στο σώμα. Ενδείκνυται για κατανάλωση από το τέλος της εγκυμοσύνης και σε όλη τη διάρκεια της γαλουχίας.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας