Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-11-09 17:09:20 +0200 Για την καταπολέμιση του ευαίσθητου και ατοπικού δέρματος Κρέμα Μολόχα για μωρά και ενήλικες με εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα

Κρέμα Μολόχα για μωρά και ενήλικες με εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα

Κρέμα Μολόχα για μωρά και ενήλικες με εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα 470 900
Φροντίστε το ευαίσθητο και ατοπικό δέρμα των μωρών με φυτική κρέμα μολόχας.

Πολλά μωράκια παρουσιάζουν ευαίσθητο δέρμα και διάφορες δερματικές παθήσεις με ξηροδερμία, εξανθήματα και έντονη φαγούρα. Ορισμένα μωράκια εμφανίζουν νευροδερματίτιδα, μια ατοπική πάθηση που προκαλείται από μια γενετική υπερευαισθησία σε ερεθίσματα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ακίνδυνη πάθηση, κληρονομική από τους γονείς και χαρακτηρίζεται από ξερά και ερυθρά σημεία στο δέρμα, τα οποία ξεφλουδίζουν και προκαλούν κνησμώδες έκζεμα.

Συνήθως τα συμπτώματα αυτά εμφανίζονται περιοδικά στο πρόσωπο, στα γόνατα και τους αγκώνες. Προκαλείται από ερεθίσματα που είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν, όπως περιβαλλοντικές επιδράσεις, ακραίες θερμοκρασίες, εποχικές συνθήκες (πχ ζεστός ή ξηρός αέρας), τροφικές αλλεργίες και άλλες.

Για την αντιμετώπιση

Το ευαίσθητο δέρμα των μωρών χρειάζεται ειδική περιποίηση για την αντιμετώπιση της νευροδερματίτιδας. Για το λόγο αυτό, προτιμήστε βιολογικές κρέμες, όπως η Κρέμα Προσώπου Μολόχα της Weleda.

Πρόκειται για μια καταπραϋντική κρέμα με προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά, όπως εκχυλίσματα βιολογικής δενδρομολόχας και πανσέ που ηρεμούν το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα, καθώς και βιολογικό λάδι καρύδας και σησαμιού που περιποιούνται εντατικά το δέρμα.

Η Κρέμα Προσώπου Μολόχα της Weleda μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά στο πρόσωπο και είναι δερματολογικά πιστοποιημένη με άριστη συμβατότητα προς το δέρμα. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση, ανακουφίζει από τον κνησμό και ενισχύει τις λειτουργίες προστασίας του δέρματος. Ιδανική για μωρά αλλά και ενήλικες με εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα, ατοπικό δέρμα και δέρμα με νευροδερματίτιδα.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας