Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 11:52:31 +0200 Aνήλικο κοριτσάκι μόλις δυο χρόνων πυροβολήθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες από κυνηγετικό όπλο την στιγμή που έπαιζε έξω από το σπίτι του στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας! Κοριτσάκι τραυματίστηκε από όπλο

Κοριτσάκι τραυματίστηκε από όπλο

Κοριτσάκι τραυματίστηκε από όπλο 470 900
Aνήλικο κοριτσάκι μόλις δυο χρόνων πυροβολήθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες από κυνηγετικό όπλο την στιγμή που έπαιζε έξω από το σπίτι του στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας!

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο Γενικό νοσοκομείο Βέροιας και από εκεί διακομίστηκε στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Γεννηματά» στην Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύεται. Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο αν βρήκε το όπλο και πάτησε κατά λάθος την σκανδάλη ή αν κάποιος άλλος πυροβόλησε κοντά του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Οι αστυνομικοί  της Διεύθυνσης Ημαθίας παίρνουν  καταθέσεις από τους μάρτυρες και τους γονείς του κοριτσιού, που πάντως θα κατηγορηθούν για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου. Παράλληλα, εξετάζεται σε ποιον ανήκε το κυνηγετικό όπλο και αν διέθετε νόμιμη άδεια κατοχής. Ο ιδιοκτήτης του θα κατηγορηθεί για πλημμελή φύλαξη πυροβόλου όπλου. Tα τραύματα που υπέστη είναι ελαφρά και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Πηγή: www.protothema.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας