Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-26 12:34:10 +0200 Η Chrissy Teigen, λίγο πριν γεννήσει, παραδέχεται ότι επέλεξε το φύλο του μωρού της στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Κοριτσάκι κατά παραγγελία

Κοριτσάκι κατά παραγγελία

Κοριτσάκι κατά παραγγελία 470 900
Η Chrissy Teigen, λίγο πριν γεννήσει, παραδέχεται ότι επέλεξε το φύλο του μωρού της στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης υποσυνείδητα μία ερώτηση έρχεται ξανά και ξανά στο μυαλό μας. Αγοράκι ή κοριτσάκι; 

Το διάσημο μοντέλο Chrissy Teigen, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, παραδέχεται ότι επέλεξε αυτό να είναι κοριτσάκι. Η μέλλουσα μανούλα και ο συζυγός της John Lengend προσπαθούσαν αρκετό καιρό να κάνουν ένα παιδί, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Για αυτό το λόγο κατέφυγαν στη λύση της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

 

Happy Valentine's Day, my babies

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

 

Την αποκάλυψη ότι το μωρό της είναι κοριτσάκι και μάλιστα κατ' επιλογήν, έκανε η Chrissy Teigen μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter. Αυτή η εξομολόγηση δίχασε τους followers της, καθώς αρκετοί υποστήριζαν ότι αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα επιλέξεις, ενώ άλλοι ότι σωστό λάθος, είναι δικαιώμα του ζευγαριού. 

Η μέλλουσα μανούλα, δεν άφησε κανένα σχόλιο αναπάντητο και υποστήριξε την απόφασή της μέχρι τέλους. "Καταλαβαίνω να μη συμφωνούν όλοι με τις επιλογές μου. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως, είναι γιατί τέτοια επίθεση και κακία..."

"Εγώ και ο σύζυγός μου με την εξωσωματική γονιμοποιήση δημιουργήσαμε πολλά εν δυνάμει έμβρυα. Απλώς προτιμήσαμε αυτό που θα εμφυτεύαμε πρώτο να είναι κορίτσι και έπειτα κάποιο αγόρι. Δεν είναι ότι μας έτυχε αγοράκι και επειδή θέλαμε κορίτσι το πετάξαμε. Μακάρι να μπορούσα να είχα περισσότερα παιδιά, αγόρια και κορίτσια." 

 

 

 


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας