Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 14:55:22 +0300 Ο «Τροχός της Τύχης» γυρνάει για όλους στο Santa Claus Kingdom, στο MEC Παιανίας! Κλήρωση στη MEC

Κλήρωση στη MEC

Κλήρωση στη MEC 470 900
Ο «Τροχός της Τύχης» γυρνάει για όλους στο Santa Claus Kingdom, στο MEC Παιανίας!

Πρωτοχρονιά χωρίς δώρα δεν γίνεται! Γι’ αυτό η neoset, δωρίζει ένα παιδικό δωμάτιο αξίας 1100 ευρώ, στον νικητή της κλήρωσης του «Τροχού της Τύχης». Η κλήρωση θα γίνει την πρώτη μέρα του χρόνου, στο πιο μεγάλο, Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Αθήνας, στο Santa Claus Kingdom -στο MEC Παιανίας. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν όλοι οι επισκέπτες του πάρκου, μέχρι και την Πρωτοχρονιά, παίζοντας στον «Τροχό της Τύχης» της neoset, που βρίσκεται δίπλα στο Princess Room. 

Tο princess room της neoset, είναι ο χώρος που το όνειρο κάθε μικρού κοριτσιού γίνεται πραγματικότητα- με πριγκιπικά face painting και παραμυθένια ατμόσφαιρα, η φαντασία των παιδιών παίρνει ζωή. Φτιαγμένο αποκλειστικά με παιδικά έπιπλα neoset, δημιουργήθηκε για να αγκαλιάσει τα όνειρα των παιδιών και να προσφέρει ένα χώρο χαράς και όμορφων αναμνήσεων.

Όλα τα παιδικά δωμάτια neoset, δημιουργούνται  για να αγκαλιάζουν την παιδικότητα και την ανεμελιά, και να προσφέρουν ασφαλείς κατασκευές που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των “απαιτητικών” μικρών κατόχων τους! Τα σχέδια χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα που εξάπτει την φαντασία ενώ παραμένουν ανθεκτικά και ασφαλή για κάθε χρήση.

Προμηθευτείτε το Family All Day Free Pass, από τα καταστήματα του δικτύου με κάθε αγορά παιδικού δωματίου neoset. Μοιραστείτε χαρούμενες οικογενειακές στιγμές μαζί με την αγαπημένη σας μάρκα neoset, ανάμεσα σε 13000 τ.μ., 40 παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, και πολλή  χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπιπλα neoset περιηγηθείτε στη νέα ιστοσελίδα www.neoset.net.gr, οπού θα βρείτε όλη τη συλλογή παιδικών επίπλων.


NEO SITE www.neoset.net.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας