Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-14 17:18:01 +0300 Ο Κινητήρας, αναγνωρίζοντας την όλο και αυξανόμενη ανάγκη των γονιών του σήμερα να μοιράζονται με τα παιδιά τους ποιοτικό χρόνο, έχει εντάξει στο πρόγραμμα μαθημάτων του στούντιο μαθήματα για γονείς και παιδιά. Κινητήρας family & baby

Κινητήρας family & baby

Κινητήρας family & baby 470 900
Ο Κινητήρας, αναγνωρίζοντας την όλο και αυξανόμενη ανάγκη των γονιών του σήμερα  να μοιράζονται  με τα παιδιά τους ποιοτικό χρόνο,  έχει εντάξει στο πρόγραμμα μαθημάτων του στούντιο μαθήματα για γονείς και παιδιά.
Το μάθημα Κινητήρας Family απευθύνεται σε παιδιά 4-10 χρονών και γονείς όλων των ηλικιών,  ενώ το Κινητήρας baby σε μωρά 0-4 χρόνων και γονείς όλων των ηλικιών.

Εκτός από τις μαμάδες, οι μπαμπάδες είναι ιδιαίτερα επιθυμητοί  και φυσικά είναι ευπρόσδεκτοι παππούδες, γιαγιάδες, θείοι, θείες, νονοί και νονές,  οι οποίοι μπορούν να εναλλάσσονται στο μάθημα ή και να συνυπάρχουν!

Μέσα από τα μαθήματα μέσα στο καλλιτεχνικό, φιλόξενο και οικογενειακό περιβάλλον του Κινητήρα στη γειτονιά της Ακρόπολης,  τα παιδιά έρχονται σε επαφή με διαφορετικές μορφές χορού και θεάτρου,  ενώ παράλληλα εξελίσσονται κι εμπνέονται μέσα από την ομαδική δημιουργία και την προσωπική παρατήρηση.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Στούντιο
Artistic Residency Centre
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Αθήνα 11742

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα