Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-10 10:50:23 +0200 Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για τέταρτη φορά γονείς! Τι δήλωσε η ίδια μπροστά στις κάμερες; Κάτια Ζυγούλη: Είναι έγκυος!

Κάτια Ζυγούλη: Είναι έγκυος!

Κάτια Ζυγούλη: Είναι έγκυος! 470 900
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για τέταρτη φορά γονείς! Τι δήλωσε η ίδια μπροστά στις κάμερες;

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους μετράει πολλά χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Η 7χρονη Αναστασία, ο 4χρονος Αλέξανδρος και η 3χρονη Αριάδνη είναι οι καρποί του έρωτά τους και χωρίς αμφιβολία και τα τρία παιδιά έχουν πάρει την ομορφιά των γονιών τους!

 

Λουλουδοπόλεμος...#happykids #flowerwar #summer

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

 

Τις τελευεταίες μέρες, η φήμη ότι η Κάτια Ζυγούλη είναι έγκυος κυριαρχεί στα media! Αν και το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι επίσημα, πριν μερικούς μήνες η όμορφη μανούλα υπονόησε ότι το έκτο μέλος της οικογένειάς τους είναι καθοδόν. Στην ερώτηση δημοσιογράφου αν θα ήθελε ένα τέταρτo παιδί, η απάντηση είναι ότι θα το ήθελε πολύ ενώ όταν τη ρώτησαν ποιο είναι το δώρο της για τα γενέθλια του Σάκη, απάντησε ότι είναι παραγγελία και ότι θα έρθει σε μερικούς μήνες! 

 

Η Φαίη Σκορδά στη σημερινή εκπομπή "Το πρωινό" αποκάλυψε όχι μόνο ότι η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης ισχύει, αλλά ότι σύμφωνα με τις πηγές της, η Κάτια Ζυγούλη διανύει ήδη τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της!  Με το καλό να ευχηθούμε εμείς!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας