Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-03-08 11:31:19 +0200 Μαμά και γιος ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό! Κατερίνα Καραβάτου: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της!

Κατερίνα Καραβάτου: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της!

Κατερίνα Καραβάτου: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της! 470 900
Μαμά και γιος ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό!

Το τελευταίο διάστημα μπορεί να γίνεται πολύς λόγος για τα επαγγελματικά της, πάνω από όλα όμως η Κατερίνα Καραβάτου είναι μία πολύ τρυφερή μαμά

Τον Μάιο του 2016 ο Κρατερός Κατσούλης και η παρουσιάστρια υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Η νεά μαμά μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και φυσικά η Αέλια και ο μικρός Γιαννάκης πρωταγωνιστούν.

 

 

Χθες το απόγευμα η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε μαζί μας ένα πολύ τρεφερό στιγμιότυπο με τον γιο της. Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες μετά τη διακοπή της εκπομπής τους στο Ε, τόσο ο Κρατερός Κατσούλης όσο και η Κατερίνα Καραβάτου να απέχουν από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η γλυκιά παρουσιάστρια όμως με αφορμή τη φωτογραφία που μοιράτηκε μαζί μας χθες, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που τη στηρίζουν καθημερινά και τους υποσχέθηκε ότι θα τα πούνε σύντομα!

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας