Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 14:23:25 +0300 Με μια νέα μοναδική «Ανοιξιάτικη Συλλογή 2012» καρτών και δώρων η UNICEF προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας δώρα, κάρτες και λαμπάδες και άλλα ξεχωριστά είδη για το Πάσχα. Κάρτες και Δώρα γεμάτα Ζωή

Κάρτες και Δώρα γεμάτα Ζωή

Κάρτες και Δώρα γεμάτα Ζωή 470 900
Με μια νέα μοναδική «Ανοιξιάτικη Συλλογή 2012» καρτών και δώρων η UNICEF προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας δώρα, κάρτες και λαμπάδες και άλλα ξεχωριστά είδη για το Πάσχα.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει δώρα για μικρούς και μεγάλους: διακοσμητικά αυγά σε νέα αποκλειστικά σχέδια για τη UNICEF, παιχνίδια, κούπες, κεριά, διακοσμητικά και πολλά άλλα πλαισιώνουν το ανοιξιάτικο φυλλάδιο.

Οι ανοιξιάτικες συλλογές καρτών είναι γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια στην βάφτιση ή το γάμο. Υπάρχει ακόμα μια χαριτωμένη συλλογή με πασχαλιάτικες κάρτες για να στείλουν οι φίλοι της UNICEF τις ευχές τους στα αγαπημένα πρόσωπα.
Ξεχωριστές είναι οι φετινές λαμπάδες. Διατίθενται σε 22 ιδιαίτερα σχέδια με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα, το ξεχωριστό δώρο που θα κάνει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο στους αγαπημένους μας το βράδυ της Ανάστασης ενώ συγχρόνως θα φωτίσουν τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών.

Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων της UNICEF βοηθούν τα παιδιά όλου του κόσμου να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν.

Κάθε ενέργειά μας, σε όλο τον κόσμο βελτιώνει τη ζωή των παιδιών. Πρωτοπορούμε στην δημιουργία θετικών αλλαγών προς όφελος των παιδιών με την ενεργή δράση μας σε περισσότερες από 150 χώρες και περιοχές. Κάνουμε ότι καλύτερο για να προστατεύσουμε εκατομμύρια παιδιά από τη βία και την εκμετάλλευση, από το AIDS και άλλες θανατηφόρες ασθένειες, παρέχοντάς τους ποιοτική εκπαίδευση και εξασφαλίζοντάς τους υγεία και σωστή διατροφή.

Η UNICEF εξασφαλίζει ότι όλα τα παιδιά έχουν ίσες ευκαιρίες για να αναπτύξουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, γι’ αυτό προωθεί την συμμετοχή τους στην οικογένεια και τα κοινά. Δεσμευόμαστε στην προώθηση των βασικών δικαιωμάτων όλων των παιδιών, όπου και άν βρίσκονται και να τους προσφέρουμε ένα μέλλον γεμάτο ζωή.
Τα ανοιξιάτικα είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι φορείς και οι εταιρίες να τα προμηθευτούν:

Στα Καταστήματα UNICEF
ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μιχελιδάκη 19 - ΧΑΝΙΑ: Μπονιαλή 25
και στα Περίπτερα UNICEF:
- Πλατεία Κοραή (Κοραή & Σταδίου), Αθήνα
- Golden Hall, Μαρούσι
- ΙΚΕΑ: Αθηνών (Αεροδρομίου & Κηφισού), Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Ιωαννίνων.
Πλήρης έκθεση ειδών UNICEF:
Σταθμός Μετρό Συντάγματος (από 1 Απριλίου έως και 3 Απριλίου 2012).
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:
- 801 500 12345 όλο το 24ωρο
- fax: 210 72 52 555
- στην ιστοσελίδα της UNICEF www.unicef.gr

 
 
Η UNICEF είναι για περισσότερο από 65 χρόνια η κορυφαία οργάνωση στον κόσμο που φροντίζει για την υγεία, την εκπαίδευση, τη διατροφή και την προστασία εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο. Το έργο της στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές προσφορές.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας