Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-07-26 18:35:15 +0300 Μία συγκινητική και τρυφερή πράξη από τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου. “Κανένας Μόνος”: Παιδιά του Δημοτικού το ερμηνεύουν στη νοηματική

“Κανένας Μόνος”: Παιδιά του Δημοτικού το ερμηνεύουν στη νοηματική

“Κανένας Μόνος”: Παιδιά του Δημοτικού το ερμηνεύουν στη νοηματική 470 900
Μία συγκινητική και τρυφερή πράξη από τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.

 

Σε μία μοναδική πρωτοβουλία προχώρησαν πριν από λίγες μέρες οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, με την βοήθεια των υπεύθυνων δασκάλων τους.

 

Τα παιδιά του Δημοτικού ερμήνευσαν στην νοηματική το καινούργιο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Κανένας Μόνος» στα πλαίσια των εορτασμών της τελικής γιορτής του σχολείου. 

 

Ο δάσκαλος της γυμναστικής του σχολείου Βασίλης Περιστέρης αναφέρθηκε στην συγκινητική δράση των μαθητών του: «Ξεκινήσαμε όπως κάθε χρονιά να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε στο τέλος της χρονιάς για τα παιδιά σαν γιορτή. Με το που ακούσαμε το τραγούδι ενθουσιαστήκαμε και κάθε φορά που κάναμε πρόβα φεύγαμε συγκινημένοι».

 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε πρόσφατη συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή μίλησε για την συγκίνηση που ένιωσε όταν είδε το τραγούδι του, στη νοηματική και τόνισε, πως αυτό ακριβώς είναι και το νόημα του τραγουδιου, ποτέ κανείς να μην νιώθει μόνος του. 

 

Συγχαρητήρια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου!

 

Δείτε το βίντεο παρακάτω: 


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας