Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-19 17:07:42 +0200 Γνωστή παρουσίαστρια έγινε θεία για πρώτη φορά! Καλωσήρθες Γιώργο!

Καλωσήρθες Γιώργο!

Καλωσήρθες Γιώργο! 470 900
Γνωστή παρουσίαστρια έγινε θεία για πρώτη φορά!

Η Πόπη Τσαπανίδου, σήμερα έγινε θεία. Η αδερφή της, Λία, που εργάζεται για την εκπομπή «Live U» ως ρεπόρτερ, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Αν λοιπόν "του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου", μπορείς να φανταστείς πως το ίδιο ισχύει και το παιδί της αδελφής σου. "το παιδί της αδελφής μου, είναι δυο φορές παιδί μου!", εμείς θα λέγαμε.


Με μια όμορφη ευχή, η ευτυχισμένη θεία ανέβασε την εξής φωτογραφία. "Το πρώτο μου ανιψάκι! Ο Γιώργος. Να ζήσεις βαθιά τη ζωή μικρέ. Χωρίς φόβους και περιορισμούς. Να σκέφτεσαι "έξω απ' το κουτί" και να 'χεις μπόλικη τρέλα! Καλώς ήρθες αστέρι μου" 

 


To ευτυχές γεγονός πως θα γίνει θεία, είχε ανακοινώσει η παρουσιάστρια, ζωντανά στην εκπομπή της τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Θα γίνω θεία! Θα γίνω θεία βρε παιδιά ναι! Είμαστε δυο αδερφάκια και είναι το πρώτο μου ανιψάκι! Και χαίρομαι πολύ…! Είναι αγοράκι. Το πρώτο αγόρι στην οικογένεια. Αυτή η οικογένεια δεν είχε δει αρσενικό ποτέ. Είναι το πρώτο παιδί που δεν συνεχίζει το όνομα. Το Τσαπανιδέικο σβήνει εδώ, άδοξα».

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας