Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-12-23 09:36:56 +0200 Το Babyspace έκλεισε τα έξι του χρόνια και εμείς του κάναμε το πιο όμορφο δώρο! «Καλωσήρθες στο νέο Babyspace»

«Καλωσήρθες στο νέο Babyspace»

«Καλωσήρθες στο νέο Babyspace» 470 900
Το Babyspace έκλεισε τα έξι του χρόνια και εμείς του κάναμε το πιο όμορφο δώρο!

Το Babyspace έκλεισε τα έξι του χρόνια! Μετά από καιρό καταφέραμε να του κάνουμε το πιο όμορφο δώρο... μια μεγάλη αλλαγή. Μέλημα μας να δουλεύουμε καθημερινά με το ίδιο πάθος προκειμένου να το βοηθήσουμε να εξελιχθεί!

Πήρε καιρό και πολλή δουλειά για να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι, παραμένουμε όμως πιστοί στον αρχικό μας σκοπό: να σας παρέχουμε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο ταξίδι της προετοιμασίας, ανάπτυξης, φροντίδας και ανατροφής των παιδιών σας.  Γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφος κόσμος, από τον κόσμό του παιδιού!

Συνεχίζουμε να έχουμε για εσάς μια μεγάλη «αγκαλιά απαντήσεις». Στόχος μας, να έρθουμε ακόμα πιο κοντά, λύνοντας απορίες σας αλλά και συμβουλεύοντας σας με τη βοήθεια των ειδικών. Το babyspace, ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει όλοι οι γονείς να γίνετε μια μεγάλη παρέα.

Το περιεχόμενό του babyspace παρουσιάζεται πλέον με πιο απλό τρόπο ενώ σας καλούμε να δείτε τα νέα εργαλεία και υπηρεσίες μας:

-Live chat: H επικοινωνία μεταξύ μας γίνεται πλέον άμεση. Για συγκεκριμένες ώρες την ημέρα θα μιλάμε ζωντανά μέσω του live chat και θα έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε απαντήσεις από τους ειδικούς συνεργάτες του babyspace.

-Ημερολόγιο: Οργανώστε την καθημερινότητά σας, εύκολα και γρήγορα! Προσθέστε στο προσωπικό σας ημερολόγιο προτεινόμενα events, ιατρικές επισκέψεις, εμβόλια και δε θα σας ξεφύγει τίποτα!

-Διατροφολόγιο: Υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή για όλη την οικογένεια; Και όμως γίνεται! Οργανώστε το καθημερινό διατροφολόγιο για όλους με λαχταριστές συνταγές που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

-Babyspacepedia «Η συμβουλή του ειδικού»: Η μητρότητα είναι ένα μεγάλο και απρόβλεπτο ταξίδι. Ρωτήστε μας οτιδήποτε σας απασχολεί και οι ειδικοί μας θα σας απαντήσουν αμέσως!

-Προσφορές: Δείτε τις προσφορές μας και μη χάνετε χρόνο! Δηλώστε συμμετοχή αμέσως και αμέτρητες εκπλήξεις σας περιμένουν!

Tόσα χρόνια είστε δίπλα μας! Αυτό θέλουμε και τώρα. Μοιραζόμαστε τώρα μαζί σας το νέο Babyspace ενώ παράλληλα τελειοποιούμε τις λειτουργίες του. Περιμένουμε να ακούσουμε τη γνώμη σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail, LIVE CHAT ή της φόρμας επικοινωνίας.

Η ομάδα του Babyspace,
Βάλια Κουρκουμέλη
Άλκηστις Κοϊνάκη
Μύρων Καραδήμας
Μαρία Σωτηροπούλου
Αντώνης Παπαποστόλου

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας