Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-03-29 13:30:28 +0300 Την έκθεσή της ονόμασε “Σουρεαλισμός του Νοικοκυριού” στα αγγλικά “Household Surrealism” και όπως η ίδια δήλωσε :”Η έμπνευσή μου έρχεται από τις καθημερινές δραστηριότητες και από την παρατήρηση αντικειμένων για περισσότερη από την κοινωνικά αποδεκτή ώρα”.  Καλλιτέχνης μεταμορφώνει καθημερινές δουλειές σε έργα τέχνης

Καλλιτέχνης μεταμορφώνει καθημερινές δουλειές σε έργα τέχνης

Καλλιτέχνης μεταμορφώνει καθημερινές δουλειές σε έργα τέχνης 470 900
Την έκθεσή της ονόμασε “Σουρεαλισμός του Νοικοκυριού” στα αγγλικά “Household Surrealism”.

Η Helga Stentzel είναι μία υπέροχη καλλιτέχνης που γεννήθηκε στην Ρωσία και τα τελευταία της χρόνια ζει στο Λονδίνο. Η ίδια ασχολείται με πολλά και διαφορετικά μέσα, ανάμεσά τους τα σκίτσα, η φωτογραφία, τα βίντεο και η παραγωγή κινουμένων σχεδίων.

Αφού αποφοίτησε από το St.Martins του Λονδίνου, ξεκίνησε την πρώτη της δουλειά ως καλλιτεχνική διευθύντρια στο χώρο της διαφήμισης. Εκεί είχε την ευκαιρία να μάθει τις βασικές αρχές της δημιουργίας στρατηγικής, του branding και του marketing. Μέσα από αυτές τις γνώσεις η Helga απέκτησε τα εφόδια ώστε να μπορεί να δημιουργεί μοναδικά έργα όχι μόνο για τους διάσημους πελάτες της αλλά και για τον προσωπικό της λογαριασμό. 


 

Η δημιουργική και ανατρεπτική της ματιά αποτέλεσε και την αφορμή για ένα διαφορετικό project. Μέσα από τις δουλειές και τα αντικείμενα του νοικοκυριού, η Helga, δημιούργησε  μικρούς χαρακτήρες και ιστορίες γεμάτες χρώματα, ζωή και μία μεγάλη σουρεαλιστική δόση.

 

Την σειρά από εικόνες δημοσιεύει τον τελευταίο καιρό στην σελίδα της στο instagram, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το καλλιτεχνικό της ταλέντο. 

Την έκθεσή της την ονόμασε “Σουρεαλισμός του Νοικοκυριού” στα αγγλικά “Household Surrealism” και όπως η ίδια δήλωσε :”Η έμπνευσή μου έρχεται από τις καθημερινές δραστηριότητες και από την παρατήρηση αντικειμένων για περισσότερη από την κοινωνικά αποδεκτή ώρα”. 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας