Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-08-02 11:09:16 +0300 3 tips για φωτογραφίες που θα σας ξετρελάνουν! Ιδέες για να βγάλετε τις πιο τέλειες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωράκι σας!

Ιδέες για να βγάλετε τις πιο τέλειες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωράκι σας!

Ιδέες για να βγάλετε τις πιο τέλειες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωράκι σας! 470 900
Βγάλτε χαριτωμένες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωράκι σας που θα σας ξετρελαίνουν για μια ζωή!

Μόλις γεννήσατε και θέλετε να βγάλετε τις πιο τέλειες φωτογραφίες με το μωράκι σας; Δείτε μερικές ιδέες για φωτογραφίες που θα σας ξετρελάνουν!

Εστιάστε στο μέγεθος

Μια καλή ιδέα είναι να εστιάσετε στο πόσο μικρό είναι το μωράκι σας σε σχέση με εσάς, ή ακόμη και σε σχέση με αντικείμενα της καθημερινής σας ζωής. Φωτογραφίστε τα μικρά δαχτυλάκια του σε σχέση με τα δάχτυλα του μπαμπά, ή το μικρό του κορμάκι σε σύγκριση με το κατοικίδιό σας, ή με μια κούκλα, ή ακόμη και με ένα μπουκάλι λίτρου αναψυκτικό. Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μωρά και θα δείτε πόσο χαριτωμένες θα σας φαίνονται οι φωτογραφίες αυτές σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Κάντε ζουμ στις εκφράσεις

Οι εκφράσεις των μωρών είναι απίστευτες και ειδικά στα νεογέννητα έρχονται εκεί που δεν το περιμένετε. Σιγά σιγά, όσο εξοικειώνονται με τον κόσμο γύρω τους, οι εκφράσεις του προσώπου τους θα είναι ακόμη περισσότερες και πιο χαριτωμένες. Δεν θα είστε σίγουρες τι θα προκαλεί τις εκφράσεις τους: ένας ήχος, μια φιγούρα; Χιλιάδες φορές βέβαια, χαμογελούν και στον ύπνο τους.

Σίγουρα στην αρχή το μωράκι σας θα σας αιφνιδιάσει, αλλά την επόμενη φορά θα είστε προετοιμασμένη. Αρπάξτε την κάμερα και κάντε ζουμ στο γλυκούλικο προσωπάκι του. Οι αντιδράσεις που θα φωτογραφήσετε θα ξετρελάνουν παππούδες, γιαγιάδες και φίλους και θα χαίρεστε να βλέπετε και να ξαναβλέπετε τις φωτογραφίες αυτές για μια ζωή.

Βγάλτε φωτογραφίες όλοι μαζί

Με τον ερχομό του μωρού σας, η οικογένειά σας μεγάλωσε. Μην χάνετε ευκαιρίες να φωτογραφήσετε όμορφες στιγμές όλοι μαζί. Ειδικά αν έχετε και μεγαλύτερα παιδάκια, δοκιμάστε διάφορες πόζες που να συμπεριλαμβάνουν και το νεογέννητο. Ζητήστε από τα μεγαλύτερα αδέρφια να πάρουν την ίδια θέση και τις ίδιες εκφράσεις με το μικρό σας μωράκι. Θα είναι κάτι που τα μεγάλα παιδάκια θα χαρούν ιδιαίτερα καθώς θα το δουν σαν παιχνίδι.

Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να οργανώσετε πόζες όλοι η οικογένεια μαζί και να δώσετε έμφαση στο μικρούλικο μέγεθος του μωρού σας σε σχέση με τα άλλα αδέρφια ή σε σχέση με το μπαμπά και τη μαμά. Μην χάνετε ευκαιρίες! Θα είναι μια διαδικασία που θα απολαύσετε όλοι! 

Πηγή: parenting.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας