Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-10 17:05:30 +0300 Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy, που γεννιέται στην περιοχή των γαλλικών ηφαιστείων. Ιαματικό νερό της VICHY

Ιαματικό νερό της VICHY

Ιαματικό νερό της VICHY 470 900
Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy, που γεννιέται στην περιοχή των γαλλικών ηφαιστείων.

Γεννημένο στα ηφαίστεια της Γαλλίας, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία για επιδερμίδα ισχυρότερη έναντι των επιθετικών παραγόντων.  Από τη δημιουργία της το 1931 από το Δρα. Haller, η Vichy προσφέρει στις γυναίκες προϊόντα που συνδυάζουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Περιποίηση προσώπου με τις Liftactiv, Aqualia, Idealia, Normaderm, περιποίηση μαλλιών με τη σειρά Dercos, αντηλιακή προστασία με την σειρά Ideal Soleil και περιποίηση σώματος με τη σειρά Ideal Body. 

Για να μπορεί να ανταποκρίνεται σε αυτό το στοίχημα, η Vichy διαθέτει εξαιρετικά εφόδια.
Πρώτα απ’ όλα, το θεμελιώδες συστατικό της: το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy, που γεννιέται στην περιοχή των γαλλικών ηφαιστείων. Αυτό το αγνό και φυσικό νερό αποτελεί το βασικότερο συστατικό που ενσωματώνεται στην καρδιά όλων των προϊόντων Vichy. Πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία με περιεκτικότητα 5,2 g/l, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy ενισχύει την επιδερμίδα έναντι των επιθετικών παραγόντων χάρη στις μοναδικές ιδιότητές του: ενδυναμώνει, εξισορροπεί, αναζωογονεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα. 

Χάρη σε αυτό το συνδυασμό του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy και της εξειδικευμένης προσέγγισης όσον αφορά τη σύνθεση και την αξιολόγηση, η Vichy προσφέρει στις γυναίκες προϊόντα που έχουν τη δυνατότητα να τους χαρίσουν ισχυρότερη επιδερμίδα για καλύτερη ζωή. Ισχυρότερη είναι η επιδερμίδα που διαθέτει μεγαλύτερη ικανότητα αντιμετώπισης ενδογενών και εξωγενών παραγόντων οι οποίοι μπορεί να μειώσουν την ανθεκτικότητά της. 

Γι’ αυτό το λόγο, οι συνθέσεις Vichy δοκιμάζονται σε πραγματικές συνθήκες ζωής, σε ομάδες γυναικών οι οποίες αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες καταστάσεις: γυναίκες που πάσχουν από έλλειψη ύπνου, που ζουν σε περιβάλλον με ατμοσφαιρική ρύπανση, που έχουν κακές διατροφικές συνήθειες, γυναίκες σε φάση εμμηνόπαυσης... Μέσω αυτών των πρωτοκόλλων δοκιμών που είναι προσαρμοσμένα σε συνθήκες πραγματικής ζωής, η Vichy μπορεί να εγγυηθεί ότι τα προϊόντα της είναι αποτελεσματικά έναντι της επίδρασης αυτών των παραγόντων και προσφέρουν στις γυναίκες μια υγιής λάμψη που τους χαρίζει αυτοπεποίθηση σε κάθε στάδιο της ζωής τους.
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας