Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 14:06:36 +0200 Η ώρα του φαγητού για ένα μωρό δεν αναγνωρίζει τόπο και χρόνο. Tips για να θηλάσουμε το μωρό σε δημόσιο χώρο. Θηλασμός εκτός σπιτιού

Θηλασμός εκτός σπιτιού

Θηλασμός εκτός σπιτιού 470 900
Η ώρα του φαγητού για ένα μωρό δεν αναγνωρίζει τόπο και χρόνο. Τι γίνεται στην περίπτωση που έχουμε βγει για την καθημερινή μας βόλτα σε ένα γεμάτο εμπορικό κέντρο ή την παιδική χαρά;

Φαϊ στο αυτοκίνητο
Το αγαπημένο μας αυτοκίνητο εκτός από βόλτες και ταξίδια μας βγάζει από την δύσκολη θέση του θηλασμού εκτός σπιτιού. Μέσα στο αυτοκίνητο μπορούμε να θηλάσουμε το μωρό μακριά από τα αδιάκριτα βλέματα. Μπορούμε δε να προσφέρουμε στο μωρό μας ένα γεύμα μετά μουσικής βάζοντας το αγαπημένος μας τραγούδι στο ράδιο.

Τ-shirt X-large
Μια μπλούζα ή ένα Τ-shirt μεγαλύτερο του κανονικού μας μεγέθους θα καλύψει το μωρό την ώρα που τρώει και έτσι θα μετατρέψουμε τον θηλασμό εκτός σπιτιού σε μια απλή υπόθεση..

Το πουκάμισο της μαμάς
Τα κουμπιά του πουκαμίσου τα οποία μπορούν και ανοίγουν στο επιθυμητό σημείο θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση του θηλασμού εκτός σπιτιού. 

Εσάρπα, η πολυφορεμένη
Μια εσάρπα δεν λείπει ποτέ από μια γυναικεία γκαρνταρόμπα. Τώρα δεν θα λείπει και από την καθημερινή μας βόλτα με το μωρό. Όταν το κλάμα του μεταφράζεται σε «θέλω να φάω, τώρα» η εσάρπα μεταμορφώνεται σε κάλυμμα για την ώρα του φαγητού.

Τώρα είμαστε οι δύο μας
Βρισκόμαστε σε ένα χώρο γεμάτο από κόσμο; Δεν πανικοβαλλόμαστε. Όλο και κάπου θα υπάρχει μια γωνίτσα που θα μας φιλοξενήσει για την ώρα του φαγητού. Με λίγο ψάξιμο βρίσκουμε ένα απόμερο μέρος και θηλάζουμε. 

Προσοχή! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αισθανόμαστε άβολα αμά πρέπει να θηλάσουμε το μωρό σε δημόσιο χώρο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο θηλασμός είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορούμε να χαρίσουμε στο μωρό μας από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής του. Αν όμως δεν μάς ευχαριστεί ο θηλασμός εκτός σπιτιού, ταίζουμε το μωρό πριν βγούμε για την καθημερινή μας βόλτα.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας