Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-14 15:20:59 +0300 Χειρουργικές και μη μέθοδοι καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Θεραπείες για την κυτταρίτιδα

Θεραπείες για την κυτταρίτιδα

Θεραπείες για την κυτταρίτιδα 470 900
Άρθρο από Ιατρικό Κέντρο και Ινστιτούτο Αισθητικής
Χειρουργικές και μη μέθοδοι καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.

Χειρουργικές θεραπείες

Σήμερα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αποτελεσματικές χειρουργικές μέθοδοι αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.  Η λιποαναρρόφηση ή λιπόλυση δεν γίνεται σε περιοχή που υπάρχει κυτταρίτιδα και, ενώ αφαιρούνται λιποκύτταρα από την περιοχή, αυτά δεν αποκλείεται στο μέλλον να εμφανιστούν αλλού.

Μη χειρουργικές μέθοδοι καταπολέμησης της κυτταρίτιδας

Στο κέντρο Symmetria εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες μη επεμβατικές μέθοδοι καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Η ιατρική ομάδα της Symmetria συνδυάζει ανάλογα με το πρόβλημα και τις απαιτήσεις της επισκέπτριας την ή τις μεθόδους που μπορούν καλύτερα και ασφαλέστερα να ανταποκριθούν στις ανάγκες της. Οι μη χειρουργικές λύσεις είναι:

-Η μέθοδος κενού αέρος, που επιτυγχάνει επιδερμική σύσφιξη με το συνδυασμό ενός υγιούς διαιτολογίου και την ήπια κίνηση σε ειδικές συνθήκες κενού αέρος. Οι συνθήκες αυτές εξασφαλίζονται με τη βοήθεια μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας και ευνοούν την αιμάτωση των προβληματικών περιοχών.
Απαιτεί συνδυασμό διατροφής με ήπια άσκηση σε ειδικά μηχανήματα (μέθοδος Hypoxi) 3 φορές την εβδομάδα. Κατάλληλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να χάσουν λίπος και πόντους τοπικά. Συνδυάζεται με σύσφιξη σε κενό αέρος για ταυτόχρονη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Κόστος: από 950 Ευρώ το μήνα για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 4 εβδομάδων.

-Η νέα τεχνολογία τύπου laser με τη μέθοδο Velashape, που συνδυάζει τις ραδιοσυχνότητες με την οπτική ενέργεια παράλληλα με αναρρόφηση και ειδικά rollers. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, απομονώνονται οι περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα και χαλάρωση, και σε αυτές μεταφέρεται η ενέργεια του παλμικού φωτός και των ραδιοσυχνοτήτων. Αυτή μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία αυξάνει το μεταβολισμό του λιποκυττάρου. Η όλη διαδικασία οδηγεί σε συρρίκνωση του λιποκυττάρου και κατ’ επέκταση σε μείωση της κυτταρίτιδας, ενώ δρα ευεργετικά στο κολλαγόνο και συσφίγγει το χαλαρό δέρμα. Κόστος: 250 Ευρώ η συνεδρία σε πρόγραμμα 5 συνεδριών και άνω. Μεμονωμένες συνεδρίες: 350 Ευρώ.

-Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία: πρόκειται για ένα εξελιγμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς λιποδιαλυτικών ουσιών χωρίς χρήση ενέσεων και χωρίς επιπλοκές. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο ιατρείο με τη χρήση μείγματος κατάλληλων ουσιών, το οποίο φθάνει στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος με τη βοήθεια μιας συσκευής μικρορευμάτων. Η επιλογή των ουσιών που χρησιμοποιούνται εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και αποφασίζεται από τον ιατρό. Κόστος: 250 Ευρώ η συνεδρία σε πρόγραμμα 5 συνεδριών και άνω. Μεμονωμένες συνεδρίες: 350 Ευρώ.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας