Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-10-12 12:57:22 +0300 Το συγκινητικό της μήνυμα στην έναρξη της εκπομπής. Η Zήνα Κουτσελίνη εύχεται χρόνια πολλά στην κόρη της

Η Zήνα Κουτσελίνη εύχεται χρόνια πολλά στην κόρη της

Η Zήνα Κουτσελίνη εύχεται χρόνια πολλά στην κόρη της 470 900
Τα "Χρόνια Πολλά" της Ζήνας Κουτσελίνη και οι ευχές για τα γενέθλιά της.

"Σήμερα το χειροκρότημά σας το χρειάζομαι ακόμη περίσσοτερο! Όχι για εμένα αλλά για την κόρη μου την Έμμα", με αυτά τα λόγια η Ζήνα Κουτσελίνη άνοιξε σήμερα την εκπομπή της.

Μια διαφορετική μέρα, που δεν θα ξεχάσει ποτέ, καθώς σαν σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρή της κόρη, η ηρωίδα της, όπως την αποκαλεί, η Έμμα.

Η Έμμα είναι προωράκι, ήρθε πρόωρα στη ζωή στους 7 μήνες, ξαφνιάζοντας τη μαμά της. 

Όπως έχει δηλώσει παλαιότερα η δημοσιογράφος, η κόρη της ήρθε στη ζωή μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής.

Ενώ η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολη, καθώς είχε ρήξη αμνιακού σάκου

 

 

 

Όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν και η Ζήνα Κουτσελίνη ζει την κάθε στιγμή με την κόρη της, Έμμα.

Να της ζήσει!

 

Σαν αύριο περίπου τέτοια ώρα γεννήθηκε η μόλις επτά μηνών Έμμα μου, το φως μου! Είναι η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου. Η μικρή ηρωίδα μου πάλεψε πολύ να κρατηθεί στη ζωή!!! Ο πρώτος της υπέρηχος με συντρόφευσε σε όλη μου την εγκυμοσύνη που την πέρασα στο κρεβάτι με κλειστά παράθυρα... Θα τα άνοιγα μόνο όταν θα έρχονταν στη ζωή εκείνη... Όλα είναι σε ένα κουτί... ο υπέρηχος με το χασμουρητό της, η εικόνα της παναγίας που καθημερινά προσευχόμουν, η μοναδική φωτογραφία που έχω ως εγκυμονούσα! Γίνεται έξι ετών αύριο! Όταν μεγαλώσει λίγο ακόμη θα της μεταδώσω τη δύναμη της πίστης! Αυτή την κράτησε ζωντανή! Εγώ και ο μπαμπάς της μαθαίνουμε κοντά της πως η ζωή αξίζει όταν τη λούζει το φως της!!! Είναι το δικό μας παραμύθι...#mama #birthday #dauhter #amazing #love

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Zina Koutselini (@frauzina) στις

 

 

 

 

 
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας