Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-03-07 23:08:37 +0200 Σήμερα είναι η ημέρα της γυναίκας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι, που άνθρωποι σαν την Paloma Faith, μιλούν ανοιχτά για το πως είναι να είσαι γυναίκα, μητέρα και επαγγελματίας. Η Paloma Faith χρησιμοποιεί το λογαριασμό της για καλό σκοπό

Η Paloma Faith χρησιμοποιεί το λογαριασμό της για καλό σκοπό

Η Paloma Faith χρησιμοποιεί το λογαριασμό της για καλό σκοπό 470 900
Σήμερα είναι η ημέρα της γυναίκας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι, που άνθρωποι σαν την Paloma Faith, μιλούν ανοιχτά για το πως είναι να είσαι γυναίκα, μητέρα και επαγγελματίας.

Η γνωστή αγγλίδα τραγουδίστρια κυκλοφορήσει 5 δίσκους, έχει συμμετάσχει σε ταινίες και έχει παρουσιάσει show, έχει κάνει συναυλίες σε όλο τον κόσμο και έχει υπάρξει κριτής στο The Voice της Αγγλίας για αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Πριν από λίγο καιρό η Paloma Faith, ξεκίνησε να μοιράζεται με το αγαπημένο της κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της αλλά και την αγωνία της σε σχέση με την συναισθηματική της κατάσταση. 

 

 

Όπως η ίδια αποκάλυψε, στην πρώτη της εγκυμοσύνη είχε διαγνωστεί με επιλόχειο κατάθλιψη. Δούλεψε με τον εαυτό της και κατάφερε να ανακάμψει συναισθηματικά και να λατρέψει την υπέροχη κόρη της. Η μητέρα της που βρισκόταν κοντά σε όλο το ταξίδι της διάσημης τραγουδίστριας, την ρωτούσε συχνά πως αισθάνεται και αν είναι καλά. Η ερώτηση αυτή προβλημάτιζε την Paloma. Η ίδια αναφέρει πως την οδηγούσε να αναρωτιέται αν όντως είναι καλά και να αμφιβάλλει για τον εαυτό της. 

 

Τις επόμενες ημέρες, δημιουργήθηκε στον επαγγελματικό λογαριασμό της τραγουδίστριας ένας τίτλος: Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης, που συνόδευε τις αναρτήσεις της, όπου περιέγραφε όλες τις δυσκολίες ή τις ευκολίες της γέννησης της δεύτερής της κόρης αλλά και το ταξίδι της στον θηλασμό και στην επιστροφή στο σπίτι. 

 

Έτσι σιγά σιγά έγινε αντιληπτό τι έκανε σταδιακά η τραγουδίστρια. Χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της, όπου συνήθως μιλούσε για μουσική, show, εκπομπές και ταινίες σαν ένα βήμα για να μιλήσει στους θαυμαστές της για την μητρότητα, εκθέτοντας πλευρές που μπορεί κάποιοι να μην είχαν ξαναδεί.

 

 

Σήμερα είναι η ημέρα της γυναίκας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι, που άνθρωποι σαν την Paloma Faith, μιλούν ανοιχτά για το πως είναι να είσαι γυναίκα, μητέρα, επαγγελματίας και να μεγαλώνεις δύο μικρά κορίτσια! 

 

Μπράβο! Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα της Paloma.

pictures source: Instagram/palomafaith

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας