Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2018-07-11 17:10:12 +0300 Χτίστε όμορφες αναμνήσεις με τα παιδιά σας με τουβλάκια LEGO®! Δείτε τη νέα χιουμοριστική καμπάνια της εταιρείας στην Ελλάδα. Η LEGO® προσκαλεί τους γονείς να χτίσουν... όμορφες αναμνήσεις!

Η LEGO® προσκαλεί τους γονείς να χτίσουν... όμορφες αναμνήσεις!

Η LEGO® προσκαλεί τους γονείς να χτίσουν... όμορφες αναμνήσεις! 470 900
Χτίστε όμορφες αναμνήσεις με τα παιδιά σας με τουβλάκια LEGO®! Δείτε τη νέα χιουμοριστική καμπάνια της εταιρείας στην Ελλάδα.

Όλοι έχουμε παίξει με τα παιχνίδια LEGO®, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της παιδικής μας ηλικίας. Τα τουβλάκια LEGO® είναι συνδεδεμένα με κάποιες από τις ωραιότερες και πιο δημιουργικές αναμνήσεις μας. Στη σκέψη αυτή βασίστηκε το γραφείο της LEGO® στην Ελλάδα και δημιούργησε μια ευφάνταστη καμπάνια με στόχο να χτίσει αναμνήσεις για μικρούς και μεγάλους.

Όπως ο μπαμπάς της καμπάνιας, έτσι και οι υπόλοιποι γονείς σίγουρα όλοι έχουμε πατήσει κάποια στιγμή ένα τουβλάκι LEGO®. Ο μπαμπάς της καμπάνιας μας ετοιμάζει ήρεμα το πρωινό του και είναι έτοιμος να το απολαύσει με ησυχία, όταν ξαφνικά... πατά ένα τουβλάκι LEGO®. Όλα εκτοξεύονται στον αέρα και ο ίδιος προσγειώνεται στο πάτωμα, όπου ανακαλύπτει μια κατασκευή του μικρού του γιου που απεικονίζει μια μικρογραφία της οικογένειάς τους, χτισμένη από φιγούρες και τουβλάκια LEGO®.

Αμέσως αντιλαμβάνεται ότι ακόμη και αν κάποιες στιγμές είναι επίπονο να είσαι γονιός... τελικά κάθε στιγμή αξίζει!

Δείτε το χιουμοριστικό βιντεάκι της καμπάνιας εδώ: 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας