Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-05-30 12:09:56 +0300 Η Khloe Kardashian δηλώνει "λιγότερο δεμένη" με το γιο της λόγω παρένθετης μητρότητας

Η Khloe Kardashian δηλώνει "λιγότερο δεμένη" με το γιο της λόγω παρένθετης μητρότητας

Η Khloe Kardashian δηλώνει "λιγότερο δεμένη" με το γιο της λόγω παρένθετης μητρότητας 470 900
Η δήλωση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις

Στην εποχή που η μητρότητα ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχτεί αρκετούς και διαφορετικούς τρόπους που μπορεί μία γυναίκα να βιώσει τη μητρότητα, η TV star Khloe Kardashian, κάνει μία δήλωση για την όχι τόσο θετική εμπειρία της με την παρένθετη μητρότητα. 

Στο επεισόδιο της πρεμιέρας του «The Kardashians» του Hulu, η Khloe Kardashian γίνεται πολύ ειλικρινής και ευάλωτη σχετικά με τους αγώνες που έχει αντιμετωπίσει γύρω από τη γέννηση του γιου της μέσω παρένθετης μητρότητας. Κάποια στιγμή, παραδέχεται ότι δυσκολεύεται να συνδεθεί μαζί του, με τον ίδιο τρόπο που έκανε με την κόρη της, True, την οποία κυοφόρησε η ίδια.

Η Khloe Kardashianγια τον γιο της, τον εννέα μηνών Tatum κάνει μία όπως πιστεύει ειλικρινή δήλωση για την περίπτωση της παρένθετης μητρότητας «Νιώθω λιγότερο συνδεδεμένη. Οι άνθρωποι λένε ότι χρειάζεται ένα λεπτό για να νιώσεις συνδεδεμένη" αναφέρει ακόμα και η αδερφή της Kim σε τηλεοπτική εκπομή "δεν είναι εύκολο" συμπληρώνει για την εμπειρίας της αδερφής της. 

«Σίγουρα ήμουν σε κατάσταση σοκ από όλη μου την εμπειρία γενικά», εξηγεί η Khloe. «Ένιωσα πραγματικά ένοχη που αυτή η γυναίκα μόλις απέκτησε το μωρό μου και εγώ το παίρνω το μωρό και πηγαίνω σε άλλο δωμάτιο. Ένιωσα σαν μια  εμπειρία "συναλλαγής". Μακάρι κάποιος να ήταν ειλικρινής σχετικά με την παρένθετη μητρότητα και τη διαφορά της. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό ή καλό. Απλώς είναι πολύ διαφορετικό».

 

Οφείλουμε να πούμε ότι η ειλικρίνια και το μοίρασμα της εμπειρίας από τη μητρότητας από influencers είναι ευπρόσδεκτη, αλλά σε μία εποχή που πολλές γυναίκες κάνουν τιτάνιες προσπάθειες να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδί τους, τέτοιες δηλώσεις δεν τους ενθαρρύνουν. 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας