Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-28 15:56:11 +0300 Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux μεγαλώνουν την οικογένειά τους. Η Jennifer Aniston θα γίνει μαμά;

Η Jennifer Aniston θα γίνει μαμά;

Η Jennifer Aniston θα γίνει μαμά; 470 900
Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux μεγαλώνουν την οικογένειά τους.

Την γνωρίσαμε στην επιτυχημένη σειρά Friends και τη λατρέψαμε. Ο ρόλος της Rachel ήταν μόνο η αρχή, καθώς ακολούθησαν κωμωδίες, δράματα και περιπέτειες στα οποία κατάφερε να ξεχωρίσει. Ο γάμος της με τον Brad Pitt την έκανε να γίνει ακόμα πιο αγαπητή στο κοινό, μετά το χωριμσό τους όμως, οι θαυμαστές της πολλαπλασιάστηκαν! Ο λόγος φυσικά για τη δική μας Ελληνίδα και μάλιστα Κρητικιά Jennifer Aniston, ή αλλιώς Γενοβέφα Αναστασάκη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα. 

Η σχέση της με τον Justin Theroux μετράει αρκετά χρόνια και πέρυσι η είδηση του γάμου τους, ξάφνιασε τους πάντες.  Ένα χρόνο μετά, το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να μεγαλώσει την οικογένειά τους.

Τα κοριτσάκια είναι δύο αδερφούλες τεσσάρων και τριών ετών και καθοριστικό ρόλο για την υιοθεσία τους, έπαιξε η Sandra Bullock η οποία πριν λίγο καιρό υιοθέτησε την κόρη της Laila. Μάλιστα η 51χρονη ηθοποιός είναι αυτή που παρακίνησε και ενθάρρυνε την Jennifer Aniston να προχωρήσει τόσο άμεσα στην υιοθεσία και από ότι φαίνεται το ζευγάρι απέχει μόλις μία ανάσα από το να πραγματοποιήσει το όνειρό του! 

Με το καλό να ευχηθούμε εμείς!

Πηγή: hollywoodlife.com
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας