Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-11-12 13:13:15 +0200 Η συγκινητιτική διαφήμιση της Disney για τα φετινά Χριστούγεννα Η Disney λανσάρει χριστουγεννιάτικη διαφήμιση υποστηρίζοντας το Make-A-Wish®

Η Disney λανσάρει χριστουγεννιάτικη διαφήμιση υποστηρίζοντας το Make-A-Wish®

Η Disney λανσάρει χριστουγεννιάτικη διαφήμιση υποστηρίζοντας  το Make-A-Wish® 470 900
Στο πλαίσιο της εορταστικής καμπάνιας της Disney, «Από την οικογένεια μας στη δική σας», η διαφήμιση σηματοδοτεί την 40ετή συνεργασία με την παιδική φιλανθρωπική μη κερδοσκοπική οργάνωση, Make-A-Wish®

Η πλοκή αφορά στις οικογενειακές αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα, την ζεστασιά των παιδικών χρόνων και τη νοσταλγία που κρύβει ο χειμώνας - μια γιαγιά, τη Λόλα και την εγγονή της – μαζί με τον γνωστό φίλο Μίκυ Μάους, ο οποίος εμφανίζεται ως ένα πολύ αγαπημένο παιχνίδι που έλαβε η Λόλα ως μικρό παιδί από τον πατέρα της το 1940. Κάθε χρονιά που περνάει, ο Μίκυ έρχεται να συμβολίσει την παιδική ηλικία της Λόλα και μια σημερινή σύνδεση με την εγγονή της, ως ο απόλυτος εμπνευστής της εορταστικής έκπληξης το πρωί των Χριστουγέννων.

Οι θαυμαστές της Disney θα μπορούν να αγοράσουν το λούτρινο vintage παιχνίδι περιορισμένης έκδοσης που εμφανίζεται στη διαφήμιση από το Disney Store και το ShopDisney.eu, συνησφέροντας έτσι στους οργανισμούς Make-A-Wish. Η ιστορία πλαισιώνεται στην Ελλάδα από την γεμάτη συναισθήμα φωνή της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας Τάμτα, η οποία ερμηνεύει το "Love Is A Compass", που γράφτηκε από την ομάδα σύνθεσης / παραγωγής τραγουδιών, PARKWILD.

Για να γιορτάσει το θέμα των εορταστικών οικογενειακών παραδόσεων, η Disney ενθαρρύνει τους θαυμαστές να μοιραστούν στο Facebook, το Instagram ή το Twitter τις δικές τους παλιές και πρόσφατες εορταστικές αναμνήσεις χρησιμοποιώντας το #LoveFromDisney. Για κάθε ανάμνηση που θα δημοσιεύεται η Disney θα δωρίσει $ 1USD στο Make-A-Wish® (έως 100.000 $ USD).

Η Σάντρα Ζεφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish Ελλάδος, δήλωσε: «Το να ανήκεις σε μία μεγάλη οικογένειά είναι ευλογία! Η Disney στέκεται στο πλευρό του Make-A-Wish® International για 40 χρόνια και έχει ήδη βοηθήσει να πραγματοποιηθούν τόσες πολλές ευχές παιδιών σε όλο το κόσμο. Ευχαριστούμε το ελληνικό γραφείο της Disney που είναι πάντα υποστηρικτικοί, ακόμη και στα πιο δύσκολα.»

Δείτε την ταινία μικρού μήκους εδώ:
 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας