Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-14 16:31:53 +0300 Η CASTALIA γίνεται 20 Χρονώv και Γιορτάζει με Έκπτωση 30% σε Όλα τα Προϊόντα της Η CASTALIA γιορτάζει

Η CASTALIA γιορτάζει

Η CASTALIA γιορτάζει 470 900
Η CASTALIA γίνεται 20 Χρονώv και Γιορτάζει με Έκπτωση 30% σε Όλα τα Προϊόντα της
Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES γιορτάζει 20 χρόνια και προσφέρει στους καταναλωτές ειδική επετειακή έκπτωση 30% σε όλα της τα προϊόντα.

Η CASTALIA, εμπνευσμένη από την Κασταλία Πηγή των Δελφών, γεννήθηκε το 1992. Τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της αναπτύσσονται στα ερευνητικά κέντρα της Lavipharm στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Παρασκευάζονται και συσκευάζονται σύμφωνα  με τις υψηλότερες προδιαγραφές της φαρμακοποιίας, συνιστώνται από δερματολόγους και πωλούνται στα φαρμακεία.


Η CASTALIA επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη.  Με πάνω από 20 Χρόνια Τεχνογνωσίας στη Βιολογία της Επιδερμίδας, η CASTALIA αποτελείται από σειρές προϊόντων υψηλής ποιότητας, φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας κάθε ηλικίας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των πρώτων 20 χρόνων της, η CASTALIA προσφέρει, μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου,  έκπτωση 30 % σε όλα της τα προϊόντα, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν ή να χαρίσουν την περίοδο των εορτών μοναδικά δερμοκαλλυντικά σε προσιτές τιμές.

Οι σειρές των προϊόντων Castalia  είναι: 
• Sensial, για δραστική ενυδάτωση και ανακούφιση της ευαίσθητης επιδερμίδας.
• Dermopur, για ολοκληρωμένη εντατική φροντίδα της ευαίσθητης λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδας.
• Chronoderm, για προληπτική και επανορθωτική δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης και φωτογήρανσης της ευαίσθητης επιδερμίδας.
• Helioderm, για αποτελεσματική πολυπροστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας από τον ήλιο.
• Lavilon, για εντατική φροντίδα των μαλλιών και του ευαίσθητου τριχωτού της κεφαλής.
• Dermogiene, για την καθημερινή υγιεινή του σώματος και της ευαίσθητης περιοχής.
Όλα τα προϊόντα της CASTALIA είναι ειδικά σχεδιασμένα για ελαχιστοποίηση του κινδύνου εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων, μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα. Εντοπίστε την ειδική σήμανση στα φαρμακεία και αγοράστε τα προϊόντα CASTALIA με έκπτωση 30%.

Τα προϊόντα της CASTALIA πωλούνται σε 13 χώρες.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας