Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-27 12:58:53 +0200 Από 28 Ιανουαρίου η Barbie θα βρίσκεται σε μυστικές αποστολές! Η Barbie και οι μυστικοί πράκτορες

Η Barbie και οι μυστικοί πράκτορες

Η Barbie και οι μυστικοί πράκτορες 470 900
Από 28 Ιανουαρίου η Barbie θα βρίσκεται σε μυστικές αποστολές!

Η νέα ταινία της Barbie, “Η Barbie και οι μυστικοί πράκτορες” θα βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου για να ταξιδέψει τις μικρές και μεγάλες της φίλες σε μυστικές περιπέτειες. 


Στη νέα ταινία, η Barbie μαζί με τις κολλητές της φίλες, Τερέζα και Ρενέ, από αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής μεταμορφώνονται σε μυστικούς πράκτορες. Η επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών εντοπίζει τις μοναδικές γυμναστικές ικανότητες και την ευλυγισία των τριών κοριτσιών και ζητά τη βοήθειά τους για τη σύλληψη μιας άριστα εκπαιδευμένης διαρρήκτριας, η οποία καταφέρνει να ξεγλιστρά συνέχεια. 

Σε αυτή τη δύσκολη αποστολή, η  Barbie και οι φίλες της, έχουν για εφόδια εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μοναδικές μεταμφιέσεις και τρισχαριτωμένα κατοικίδια-ρομπότ. Οι τρεις κολλητές καλούνται να αποδείξουν πως η εξυπνάδα και η ομαδική συνεργασία είναι γένους θηλυκού!

Γιατί με την Barbie μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι! 

 

Οι πρώτες εντυπώσεις…
Στην Avant Premiere της ταινίας, στα Village Cinemas @ The Mall Athens, οι μικρές φίλες της Barbie κατενθουσιάστηκαν, ονειρεύτηκαν και έθεσαν νέους στόχους, άλλες να γίνουν αθλήτριες και άλλες μυστικοί πράκτορες… 
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας