Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-01-10 17:50:10 +0200 Η 9χρονη που έχει υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν

Η 9χρονη που έχει υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν

Η 9χρονη που έχει υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν 470 900
Κάποια χρόνια αργότερα, σε μία σχολική γιορτή, η μητέρα της Adhara είδε κάποιους συμμαθητές της κόρης της, να της επιτίθενται. Έτσι αποφάσισε πως πρέπει να κάνει μία δραστική αλλαγή.

Ένα μικρό κορίτσι, που οι συμμαθητές της δεν το δέχονταν στην τάξη και που το ίδιο βαριόταν στο μάθημα και το “έπαιρνε ο ύπνος”, αποδείχθηκε πως έχει κατά 2 μονάδες υψηλότερο IQ από τους Αϊνστάιν και Χόκινγκ, πριν 'κλείσει' τα 10 της χρόνια. Όταν ήταν δύο χρονών ήδη φαινόταν πως η συμπεριφορά της δεν ταίριαζε με αυτή των παιδιών στην ηλικία της. Ήταν μόλις 3 χρονών, όταν διαγνώστηκε με Asperger's. Έτσι μπόρεσαν να εξηγήσουν οι γιατροί, την εμμονή της μικρής στις ρουτίνες και σε συγκεκριμένα θέματα.  

 

 

Κάποια χρόνια αργότερα, σε μία σχολική γιορτή, η μητέρα της Adhara είδε κάποιους συμμαθητές της κόρης της, να της επιτίθενται. Έτσι αποφάσισε πως πρέπει να κάνει μία δραστική αλλαγή. Άλλαξαν σχολείο και δούλεψαν συστηματικά με ειδικό ψυχίατρο για να βοηθήσουν την Adhara να προχωρήσει. Ο ψυχίατρος πρότεινε τότε να κάνει η ίδια ένα IQ test, για να δουν που βρίσκεται σε σχέση με τους συνομηλίκους της.  


 

Μπορεί η μικρή μαθήτρια, να ζει στο πιο φτωχό προάστιο του Μέξικο Σίτι, όμως σπουδάζει ήδη διαδικτυακά, βιομηχανική μηχανική στα μαθηματικά στο UNITEC (Universidad Tecnológica de México) και μηχανική συστημάτων στο Universidad CNCI. Όνειρό της είναι να γίνει αστροναύτης και να ταξιδέψει στον πλανήτη Άρη!

 

Δείτε το αφιέρωμα για την μικρή Adhara εδώ:


source: Adhara/Instagram

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας