Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 14:11:51 +0200 Νέα τηλεοπτική καμπάνια της Chicco για τη σειρά καλλυντικών baby moments Η ωραιότερη μυρωδιά του κόσμου!

Η ωραιότερη μυρωδιά του κόσμου!

Η ωραιότερη μυρωδιά του κόσμου! 470 900
Νέα τηλεοπτική καμπάνια της Chicco για τη σειρά καλλυντικών baby moments

Στην ωραιότερη μυρωδιά του κόσμου, αυτή ενός μωρού, εστιάζει το νέο τηλεοπτικό σποτ της Chicco για την σειρά βρεφικής φροντίδας baby moments, την ιδανική σειρά καλλυντικών που περιποιείται με σεβασμό τη βρεφική επιδερμίδα από την πρώτη μέρα του μωρού.

Η σειρά baby moments γεννήθηκε από την επιθυμία να μετατραπούν η φροντίδα  και η υγιεινή του μωρού σε μια στιγμή ακόμα πιο προσωπική και ευχάριστη για την μαμά και το μωρό της, χάρη στη χρήση αγνών συστατικών.

Η καινούρια τηλεοπτική ταινία είναι γεμάτη μωρά και χαμόγελα. Πλημμυρίζει από συναίσθημα και εικόνες, αναδεικνύοντας μοναδικές στιγμές που μπορεί να μας χαρίσει το άγγιγμα, το βλέμμα, τπ γέλιο και η μυρωδιά ενός μωρού. Γιατί η σειρά baby moments προστατεύει τη μωρουδίλα που τόσο αγαπάμε!

Το νέο TVC, που επιμελήθηκε η διαφημιστική εταιρία DLVBBDO που είχε αναλάβει και την παραγωγή, βρίσκεται ήδη στον αέρα και θα συνεχίσει όλο τον Οκτώβριο.Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας