Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 11:11:57 +0300 Πως να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο; Η τελευταία πινελιά

Η τελευταία πινελιά

Η τελευταία πινελιά 470 900
Πως να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο;
Για ένα παιδί το υπνοδωμάτιο του είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέρος που θα κοιμηθεί. Εκεί θα διαβάσει, εκεί θα παίξει, εκεί θα δεχθεί τους φίλους του, εκεί θα κάνει τα πρώτα του σχέδια και όνειρα για το μέλλον.

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου πρέπει να είναι πρακτική και λειτουργική. Επειδή οι προτιμήσεις των παιδιών αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή όταν αποφασίσετε να διακοσμήσετε το δωμάτιο τους χρησιμοποιήστε αξεσουάρ και χρώματα που μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα.

Ένα ουδέτερο χρώμα είναι καλό για την επιλογή του δωματίου γιατί μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με τα έπιπλα και τα αντικείμενα που θα υπάρχουν μέσα σε αυτό. Μια άλλη λύση, που θα σας λύσει τα χέρια είναι η ταπετσαρία. Υπάρχουν στην αγορά πάρα πολλά σχέδια που θα δώσουν ένα άλλο χρώμα στο παιδικό δωμάτιο. Τα παιδί σε αυτή την ηλικία είναι σε θέση να έχει γνώμη για τη διακόσμηση του δωματίου του, για το λόγο αυτό μπορείτε να πάτε μαζί στα μαγαζιά να διαλέξετε.

Συζητήστε μαζί με το παιδί το αγαπημένο του θέμα και δώστε ζωή σ' ένα τοίχο.
Θάλασσα, δάσος, πλανήτες, πεταλούδες μπορούν να ζωντανέψουν χάρη στη φαντασία σας.

Για πιο μοντέρνους γονείς, δώστε τα πινέλα στα παιδιά και αφήστε τα να δημιουργήσουν ό,τι τους αρέσει σ ένα τοίχο χωρίς να κοιτάμε χρώματα και λεπτομέρειες!
Τα παιδιά θα ξετρελαθούν και πραγματικά θα έχουν το πιο όμορφο δωμάτιο, με τη δική τους υπογραφή!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας