Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-01-12 19:50:50 +0200 Η συγκινητική ιστορία του Θοδωρή στον αγώνα του κατά της νόσου Batten

Η συγκινητική ιστορία του Θοδωρή στον αγώνα του κατά της νόσου Batten

Η συγκινητική ιστορία του Θοδωρή στον αγώνα του κατά της νόσου Batten 470 900
Οι δύο άνθρωποι κατάφεραν να συγκινήσουν ακόμα και κλινικές στο εξωτερικό με την αφοσίωσή τους και την θέλησή τους για να “δώσουν τα μάτια τους” στον γιό τους, για να ξαναδεί.

 

Μία συγκινητική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα CNN Greece και μας έδειξε για να μας δείξει πως η αγάπη κάνει θαύματα. Σύμφωνα με το άρθρο, η νόσος Batten είναι μια εκφυλιστική ασθένεια του νευρικού συστήματος, κληρονομική, που οφείλεται σε κάποια υπολειπόμενα γονίδια και προσβάλει περίπου έναν στους 12.500 ανθρώπους. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σπάνια και επιθετική νόσο, της οποίας τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται στην παιδική ηλικία και περιλαμβάνουν τύφλωση και επιληπτικές κρίσεις. Στην πορεία της νόσου το νευρικό ανθρώπινο σύστημα, σταδιακά καταρρέει και συνήθως οι ασθενείς καταλήγουν πριν ενηλικιωθούν. 

 

Μπορείτε να μάθετε όλη την ιστορία του Θοδωρή σε αυτή την μοναδική συνέντευξη, που έδωσαν στο CNN οι γονείς του. Οι δύο άνθρωποι, που δεν σταμάτησαν ποτέ να υποστηρίζουν τον Θοδωρή και που κατάφεραν να συγκινήσουν ακόμα και κλινικές στο εξωτερικό με την αφοσίωσή τους και την θέλησή τους για να “δώσουν τα μάτια τους” στον γιό τους, για να ξαναδεί. 

 

Δείτε την συγκλονιστική τους ιστορία εδώ. 

 

 

 

source: www.cnn.gr  

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας