Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-29 15:43:21 +0200 Η συγκινητική ανάρτηση της Jessie J για τον χαμό του μωρού της

Η συγκινητική ανάρτηση της Jessie J για τον χαμό του μωρού της

Η συγκινητική ανάρτηση της Jessie J για τον χαμό του μωρού της 470 900
Η Jessie J στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχασαν το μωρό τους

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια από την Αγγλία μίλησε ανοιχτά για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα αλλά και την απώλεια που αισθάνθηκε όταν στο ραντεβού της με το γιατρό, έμαθε πως η καρδιά του εμβρύου είχε πάψει να χτυπά. 

 

«Χθες το πρωί γελούσα με μια φίλη μου λέγοντας της: "σοβαρά πώς θα δώσω συναυλίαστο Λος Άντζελες αύριο το βράδυ χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;". Μέχρι χθες το απόγευμα φοβόμουν στην σκέψη ότι πρέπει να ολοκληρώσω την συναυλία χωρίς να σπάσω», γράφει στην αρχή της ανάρτησής της. Όμως όταν επισκέφθηκε τον γιατρό της για τον 3ο υπέρηχο, την ενημέρωσαν πως ο καρδιακός παλμός του βρέφους δεν ακούγεται. «Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον καρδιακός παλμός. Αυτό το πρωί, νιώθω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου. Μπορεί να μετανιώσω που το δημοσίευσα. Μπορεί και όχι. βασικα δεν ξερω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω απόψε», αναφέρει η Jessie J.

 

Όλο και περισσότερες διάσημες γυναίκες επιλέγουν να μιλήσουν ανοιχτά για την ξαφνική διακοπή της εγκυμοσύνης τους, δίνοντας κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που έχουν βιώσει μία ανάλογη εμπειρία. Μπράβο της Jessie J για το κουράγιο της.

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας