Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 14:25:22 +0200 «Η σιωπή των αυγών» …σπάει στο εμπορικό κέντρο athensheart για καλό σκοπό Η σιωπή των αυγών

Η σιωπή των αυγών

Η σιωπή των αυγών 470 900
«Η σιωπή των αυγών» …σπάει στο εμπορικό κέντρο athensheart για καλό σκοπό

Φέτος το Πάσχα,  «πέπλο» μυστηρίου θα καλύψει το εμπορικό κέντρο athensheart  καθώς όλα τα αυγά θα έχουν εξαφανιστεί και όλοι σιωπούν... Οι Αυγουλάκηδες έχουν πάρει όρκο σιωπής  και οι  Kοτοπουλάκηδες καταφθάνουν για να λύσουν το μυστήριο και να βρουν τα αυγά. Οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου,  θα σπεύσουν προς βοήθεια τους, σηκώνοντας  «φτερά & πούπουλα» έως να βρεθούν όλα τα αυγά!

Στο athensheart , από τις 1-8 Απριλίου, οι φίλοι του εμπορικού κέντρου, θα απολαύσουν δωρεάν πασχαλινές δραστηριότητες και εργαστήρια αλλά και πολλές στιγμές ψυχαγωγίας, γεμάτες εκπλήξεις! Επίσης  θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν γρίφους, να παίξουν παιχνίδια  και να  διασκεδάσουν με τις γκάφες του Dr. Koκορίξ.

Επιπλέον, οι μικροί φίλοι  του athensheart θα ετοιμάσουν λαμπάδες  θα στολίζουν καλαθάκια και θα κάνουν πολλές άλλες  Πασχαλινές κατασκευές , που θα μπορούν να τις χαρίσουν στον οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για  να ενισχύσουν το μεγάλο bazaar του, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο εμπορικό κέντρο τις μέρες αυτές και θα είναι στημένο ακριβώς δίπλα από το χώρο των Πασχαλινών δραστηριοτήτων στο επίπεδο 1.

Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στις  εξής μέρες & ώρες:
Δευτέρα -Παρασκευή 17:00-21:00
Σαββατοκύριακο     11:00-15:00

Ζήστε με την καρδιά σας αυτό το Πάσχα , ενισχύστε το Bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάντε τις αγορές σας, διασκεδάστε και χαρίστε όσα περισσότερα χαμόγελα μπορείτε, στο εμπορικό κέντρο  athensheart , από 1 έως και 8 Απριλίου 2015.

Την Κυριακή 5 Απριλίου το εμπορικό κέντρο athensheart θα είναι ανοικτό.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας