Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-02-01 11:22:35 +0200 Η Ριάνα είναι έγκυος και οι θαυμαστές της έχουν ενθουσιαστεί

Η Ριάνα είναι έγκυος και οι θαυμαστές της έχουν ενθουσιαστεί

Η Ριάνα είναι έγκυος και οι θαυμαστές της έχουν ενθουσιαστεί 470 900
Οι φωτογραφίες όμως που δημοσιοποιήθηκαν πριν από δύο μέρες, από τον φωτογράφο Miles Diggs, ήρθαν να επιβεβαιώσουν όσα πίστευαν ελάχιστοι θαυμαστές της.

Πριν από κάποιους  μήνες, είχαν διαρρεύσει κάποιες φήμες ,που ήθελαν την διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματία να είναι έγκυος με τον σύντροφό της A$AP Rocky. Το γεγονός ότι καμία επίσημη πηγή δεν ανακύκλωσε τα νέα, έκανε τους περισσότερους ανθρώπους να πιστεύουν πως πρόκειται για φήμες. 

 

Οι φωτογραφίες όμως που δημοσιοποιήθηκαν πριν από δύο μέρες, από τον φωτογράφο Miles Diggs, ήρθαν να επιβεβαιώσουν όσα πίστευαν ελάχιστοι θαυμαστές της Ριάνα πριν από μήνες. Η τραγουδίστρια με ένα ροζ μπουφάν περπατά στο Χάρλεμ, όπου μεγάλωσε ο σύντροφός της, A$AP Rocky. Ο ράπερ φιλάει τη μέλλουσα μαμά στο μέτωπο, καθώς απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο χιόνι.

 

 

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες, έχουν δημιουργηθεί πολλες αστείες εικόνες και memes, που δείχνουν άλλες μαμάδες πως είναι την περίοδο της εγκυμοσύνης, πρώην της Ριάνα και τις αντιδράσεις τους στα νέα και προβλέψεις για το πόσο όμορφο θα είναι το μωράκι τους. 

 

 

Να πάνε όλα καλά στην υπέροχη Ριάνα και τον τραγουδιστή σύντροφό της. Μέχρι τότε το ίντερνετ δεν θα χορταίνει τις φωτογραφίες τους.

 

source: Miles Diggs

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας