Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-20 17:22:28 +0300 Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική προχώρησε, από την 1η Μαΐου 2015 σε συνεργασία στρατηγικής σημασίας με την ασφαλιστική εταιρία Generali Hellas A.A.E., καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τόσο των νοσηλευόμενων ασθενών, όσο και των ασθενών που επισκέπτονται τα εξωτερικά της ιατρεία. Η ΡΕΑ σε συνεργασία με την Generali

Η ΡΕΑ σε συνεργασία με την Generali

Η ΡΕΑ σε συνεργασία με την Generali 470 900
Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική προχώρησε, από την 1η Μαΐου 2015 σε συνεργασία στρατηγικής σημασίας με την ασφαλιστική εταιρία Generali Hellas A.A.E.
Η Generali ως ένας κορυφαίος, παγκοσμίως, ασφαλιστικός οργανισμός, με παρουσία 130 χρόνων στην Ελλάδα, παρέχει στον τομέα της Υγείας, ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών του πελάτη, από την πρόληψη μέχρι την πλήρη αποθεραπεία. Με γνώμονα πάντα την άριστη εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου και εγγύηση την οικονομική ευρωστία και τη διεθνή της γνώση, η Generali προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, μέσα από μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων και ποιοτικών προϊόντων και με την υποστήριξη ενός άρτια οργανωμένου δικτύου εξυπηρέτησης.

Η  Κλινική ΡΕΑ έχοντας ξεχωρίσει για τις υψηλού επιπέδου Μαιευτικές και Γυναικολογικές Υπηρεσίες της, δραστηριοποιείται πλέον και στο χώρο της Γενικής  χειρουργικής, ΩΡΛ, Πλαστικής Αισθητικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής, και Αγγειοχειρουργικής. Παράλληλα, διαθέτει τα πλέον σύγχρονα κέντρα διάγνωσης και θεραπείας, όπως είναι το Κέντρο Μαστού – Κλινική Μαστού, το Τμήμα Απεικονίσεων και τα Κεντρικά Εργαστήρια. Επιπρόσθετα, διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων, καθώς και τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (Επιπέδου Ι, ΙΙ, ΙΙΙ). Χάρη στο σύγχρονο ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό της, τα ψηφιοποιημένα χειρουργεία, το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό της, η Κλινική ΡΕΑ παρουσιάζει αυτάρκεια υπηρεσιών και εξασφαλίζει υψηλή ιατρική ασφάλεια στους ασθενείς της.

Χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με την Generali, η Κλινική ΡΕΑ εγγυάται να προσφέρει υψηλού επιπέδου νοσηλευτικές και ιατρικές υπηρεσίες, καλύπτοντας πλήρως τις ιατροφαρμακευτικές, διαγνωστικές, χειρουργικές και θεραπευτικές ανάγκες των ασθενών. Με αυτόν τον τρόπο η εμπειρία και η τεχνογνωσία δύο ηγετικών δυνάμεων μετατρέπονται σε καθημερινή φροντίδα του πιο πολύτιμου αγαθού, της Υγείας.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας