Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-09-06 14:03:34 +0300 Η πρώτη 3D-printed παιδική χαρά για παρκούρ βρίσκεται στην Τσεχία

Η πρώτη 3D-printed παιδική χαρά για παρκούρ βρίσκεται στην Τσεχία

Η πρώτη 3D-printed παιδική χαρά για παρκούρ βρίσκεται στην Τσεχία 470 900
Η παιδική χαρά, την οποία σχεδίασε ο αρχιτέκτονας της Buřinka, Ντάνειλ Σάμεκ, πρόκειται να ανοίξει στα τέλη Σεπτεμβρίου 2021 και θα συμπεριληφθεί στον νέο χώρο αναψυχής του δημοτικού σχολείου Kupecký.

 

Μία παιδική χαρά είναι πάντα ένα ευχάριστο νέο. Αυτή τη φορά πρόκειται για μία παιδική χαρά που βρίσκεται σε μία άλλη γειτονιά στην Τσεχία. Μία διαφορετική και πρωτοποριακή παιδική χαρά δημιουργήθηκε με  3D-printed δηλαδή με τρισδιάστατο εκτυπωτή. Η εταιρεία Buřinka που κατασκεύασε την παιδική χαρά, έχει εκτυπώσει τρισδιάστατα και το πρώτο σπίτι στην Τσεχία.

 

Η συγκεκριμένη εταιρεία για πρώτη φορά δημιουργεί μία παιδική χαρά από ανακυκλωμένο σκυρόδεμα και οικολογικά υλικά. Για το έργο συνεργάστηκε η ιδιωτική εταιρεία Buřinka με τους δημόσιους φορείς έπειτα από μελέτη ερευνητικών οργανισμών, ώστε να βεβαιωθούν για την επιτυχία της δράσης. 

 

 

Η παιδική χαρά, την οποία σχεδίασε ο αρχιτέκτονας της Buřinka, Ντάνειλ Σάμεκ, πρόκειται να ανοίξει στα τέλη Σεπτεμβρίου 2021 και θα συμπεριληφθεί στον νέο χώρο αναψυχής του δημοτικού σχολείου Kupecký στην Πράγα. Ο αρχιτέκτονας Ντάνειλ Σάμεκ αναφέρει: «Η παιδική χαρά είναι μοναδική γιατί λειτουργεί με στρογγυλεμένα σχήματα και είναι εύκολα προσβάσιμη σε όλους». 

 

source: www.yankodesign.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας