Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-07-25 11:43:27 +0300 7+1 tips για την πρώτη βόλτα με το μωρό!

7+1 tips για την πρώτη βόλτα με το μωρό!

 7+1 tips για την πρώτη βόλτα με το μωρό! 470 900
Συμβουλές για νέους γονείς

Με ένα μωρό στο σπίτι, τα πάντα αλλάζουν! Το πρώτο διάστημα όλα μοιάζουν ακατόρθωτα και οι απορίες που έχουμε είναι δεκάδες! Ήρθε η ώρα για την πρώτη βόλτα του μωρού αλλά φοβάστε ότι το μωρό θα κλαίει διαρκώς, ότι θα πεινάσει και θα πρέπει να φύγετε άρον άρον, ότι θα χρειαστεί άλλαγμα πάνας και ότι γενικά η έξοδός σας θα καταλήξει μία αποτυχία; 

Μαμάδες μοιράζονται τα δικά τους αγαπημένα tips για μία απολαυστική πρώτη βόλτα με το μωρό!

1. Σωστός προγραμματισμός
Η καθημερινότητα με ένα μωρό στο σπίτι, εκτός φυσικά από υπομονή και επιμονή, απαιτεί και καλό προγραμματισμό. Επιδιώκουμε η βόλτα με το μωρό μας να γίνει αμέσως μετά το φαγητό, ώστε να περάσει αρκετή ώρα μέχρι να πεινάσει.

2. 20 λεπτά πριν 
Δε χρειάζεται να φύγουμε τελευταία στιγμή από το σπίτι. Αν έχουμε να πάμε κάπου μία συγκεκριμένη ώρα, ξεκινάμε τις απαραίτητες προετοιμασίες λίγο νωρίτερα και φεύγουμε 20 λεπτά πριν την ώρα που υπολογίζαμε αρχικά!

3. Πρώτα εμείς, μετά το μωρό
Αν και η πρετοιμασία του μωρού απαιτεί περισσότερη ώρα, πρώτα οργανωνόμαστε εμείς και έπειτα ετοιμάζουμε το μωρό μας.  

4. Το μυστικό δωμάτιο
Ο χώρος που λατρεύει κάθε μαμά είναι το δωμάτιο για το άλλαγμα πάνας. Προτιμήστε χώρους που παρέχουν αυτή τη δυνατότητα και το άλλαγμα πάνας θα σταματήσει πλέον να σας απασχολεί!

5. Ψυχραιμία πάνω από όλα
Είναι πολύ σημαντικό, κατά την προετοιμασία για την έξοδό μας, να μη χάσουμε την ψυχραιμία μας. Είμαστε συγκεντρωμένες και δεν ξεχνάμε τα απαραίτητα.

6. Extra εφόδια στο αυτοκίνητο
Αν χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο, μία καλή ιδέα είναι να τοποθετήσετε πάνες, μία ακόμα αλλαξιά με ρούχα και ό,τι άλλο θέλετε, στο πίσω κάθισμα ή στο πορτ μπαγκαζ και στην τσάντα σας να έχετε τα απολύτως απαραίτητα. 

7. Μωρομάντιλα, μωρομάντιλα και πάλι μωρομάντιλα
Είναι το αγαπημένο προϊόν κάθε μαμάς! Έχετε πάντα μαζί σας παραπάνω από μία συσκευασία. Ποτέ δεν είναι αρκετά!

7+1. Μην το υπεραναλύετε
Ναι μεν η  βόλτα με το μωρό χρειάζεται πρετοιμασία και προγραμματισμό αλλά πάντα με μέτρο. Μην το υπεραναλύετε! Ακόμα και αν την πρώτη φορά κάτι πάει στραβά, τη δεύτερη τα πράγματα θα πάνε καλύτερα!

Πηγή: essentilababy.com
 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας